Martin Meinders uit Geesteren regeert als sleutelprins over gemeente Tubbergen

14-11-2015 om 22:23 uur

Prins Martin en Adjudant Bas kwamen vanavond uit de ‘pappot’ bij De Papsleef’n. Hiermee is Prins Martin ook de Sleutelprins van de gemeente Tubbergen, aangezien de Geesterense carnavalsvereniging leveren dit carnavalsseizoen de hoogheid die over de gemeente regeert.

Martin Meinders (45 jaar) is eigenaar van het gelijknamige installatiebedrijf in Geesteren. Bas Lohuis (39 jaar) is mede eigenaar van Logé Foodmachines.

Sportieve strijd

Prins Martin is fan van Heracles Almelo en Adjudant Bas van FC Twente, ofwel 2 concurrerende voetbalclubs. Volgens de prinsencommissie van De Papsleef’n symboliseert dit koppel dat een sportieve strijd, samenwerking niet in de weg hoeft te staan. “Dat geldt voor het betaalde voetbal maar zeker ook voor de kerndorpen in de gemeente Tubbergen”, aldus de prinsencommissie.

Lijfspreuk

Prins Marcel en Adjudant Bas vormen het 46e koppel van de Geesterse carnavalsvereniging De Papsleef’n. Ze vieren dit jaar carnaval met hun lijfspreuk: Ne echt’n Papsleef scoort altied.

Het bericht Martin Meinders uit Geesteren regeert als sleutelprins over gemeente Tubbergen verscheen eerst op Tubbergen.

Het weer

zaterdag 20 april

8.1°

Ochtend 4.4°
Avond 7.9°
Nacht 3.2°
Min. 3.2°
Max. 9.6°

Zon op: 04:23 uur
Zon onder: 18:39 uur

Meer weer

Gebruikerslogin