De allerbeste wensen voor 2016

01-01-2016 om 01:00 uur

Beste lezer,

Bij het Dorpsbelang werken we aan een nieuw meerjarenbeleidsplan, genoemd:

             "  Geesteren, ons dorp 2030 "

Een spannende en uitdagende klus. Hoe ontwikkelt " het sociale landschap " zich de komende jaren? Voor welke uitdagingen staan ween welke wensen hebben we? Hoe kunnen we deze als de stichting Dorpsbelang Geesteren ( SDG ) aanpakken?

We zien de verschillen tussen groepen mensen. Economische religieus / etnische educatieve scheidslijnen trekken een wissel op onderling vertrouwen en solidariteit. En de economische crisis, hoewel formeel voorbij, heeft gevolgen voor de welvaart en sociale verhoudingen, ook in onze gemeente.

Diezelfde veranderingen bieden ook kansen. Mensen tonen veerkracht en veel initiatief. En juist die veerkracht en dat initiatief wil het Dorpsbelang de komende jaren verder aanjagen en ondersteunen, waarbij de gemeente een belangrijke partner is. We werken daarbij samen met verschillende soorten instanties, verenigingen, e.d. met uiteenlopende pluimages,

Meer over onze plannen hoort u dit voorjaar ook in onze Informatiebijeenkomst op woensdag 20 april om 20.00 uur in zaal Kottink.

Met belangstelling zien we dan ook u naar uw reactie en hopen u te mogen begroeten op onze informatiebijeenkomst.

                         Het gaat u en uw gezin goed, doch vooral een gezond 2016 toegewenst.

Bron: Dorpsbelang Geesteren

Het weer

zondag 23 juni

22.2°

Ochtend 13.4°
Avond 21.1°
Nacht 14.8°
Min. 11.8°
Max. 22.4°

Zon op: 03:11 uur
Zon onder: 19:59 uur

Meer weer

Gebruikerslogin