In gesprek over ...............

13-12-2021 om 21:38 uur

.............. mogelijke windlocaties zoekgebieden, gemeente Tubbergen.

Gesprek windlocaties

Publicatiedatum:  6 dec 2021

Eind november zijn door een verfijning van de zoekgebieden mogelijke locaties voor windturbines in de gemeente Tubbergen bekend geworden. De bijbehorende inloopavonden zijn toen in verband met corona afgelast. We willen de verfijning van de kaarten graag alsnog toelichten, vragen beantwoorden en met betrokkenen in gesprek. Per zoekgebied organiseren we daarom een dag lang kleinschalige gespreksrondes.

Als u hieronder op een datum klikt, komt u op het aanmeldformulier voor de gesprekken voor dat zoekgebied. Let op, per zoekgebied is een aparte datum gereserveerd. U kunt op het formulier een tijdstip kiezen en u persoonlijk aanmelden. Tot 16.30 uur zijn het fysieke bijeenkomsten tot en met 10 personen. ‘s Avonds zijn het digitale bijeenkomsten tot en met 15 personen.

Als een gesprek is volgeboekt, verdwijnt deze uit het overzicht. Ziet u geen geschikt tijdstip meer? Kies dan de laatste optie ‘Ik kan niet aanwezig zijn en hoor graag andere mogelijkheden’. Mocht u er digitaal niet uitkomen, dan kunt u telefonisch contact opnemen met de gemeente op (0546) 628000.

Aanmelden

Over de bijeenkomsten
Als u zich aanmeldt voor een fysieke bijeenkomst, dan houden wij ons aan de coronamaatregelen. Dat betekent dat u om een QR code en ID-bewijs wordt gevraagd en dat u een mondkapje moet dragen. Binnen houden we 1,5 meter afstand. Als u zich aanmeldt voor een digitale bijeenkomst, ontvangt u uiterlijk een dag voor de bijeenkomst per e-mail een link naar het overleg.

Meer informatie op de website:  www.tubbergen.nl/gesprek-windlocaties

Het weer

zondag 3 maart

14.4°

Ochtend 7.5°
Avond 12.2°
Nacht 8.0°
Min. 6.9°
Max. 15.4°

Zon op: 06:14 uur
Zon onder: 17:15 uur

Meer weer

Gebruikerslogin