Scootmobielen- en rollatorkeuring in de Aanleg te Geesteren

27-06-2016 om 14:58 uur

Noaberteam Geesteren organiseert gratis scootmobiel- en rollatorcontrole.
Op dinsdag 5 juli 2016 organiseert het Noaberteam Geesteren in samenwerking met Medipoint en Jos Overmeer Tweewieler ReparatieCenter een scootmobiel- en rollatorcontrole voor de inwoners van Geesteren. Van 10.00 uur tot 12.00 uur kunnen mensen hun rollator of scootmobiel gratis laten controleren in de recreatieruimte van het senioren appartementencomplex de Aanleg.
 
Gecertificeerde monteurs van Medipoint en van Jos Overmeer Tweewieler ReparatieCenter controleren deze morgen kosteloos de scootmobiel en/of rollator op defecten en slijtage. Ook voeren zij kleine reparaties en aanpassingen ter plekke uit. Tijdens het wachten kunnen bezoekers genieten van een kopje koffie of thee met wat lekkers. Daarnaast wordt er een duo-fiets gedemonstreerd, waarop mensen een proefrit kunnen maken. Mocht er veel belangstelling zijn, dan gaat het Noaberteam de mogelijkheden onderzoeken om de duo-fiets ook voor Geesteren in te zetten.
 
Noaberteam Geesteren Het Noaberteam wil het ‘omzien naar elkaar’ ondersteunen en stimuleren en gezicht en aanspreekpunt zijn voor de inwoners van Geesteren. Een keer per twee weken houdt het Noaberteam een spreekuur op de dinsdagmorgen van 10.00 – 12.00 in ‘De Aanleg’ in Geesteren. Iedere inwoner van Geesteren kan hier terecht met een vraag over wonen, welzijn of zorg. Gelijktijdig met dit spreekuur is ook de wijkagent aanwezig in ‘De Aanleg’. Aan het Noaberteam nemen deel: Stichting Welzijn Tubbergen, Woningstichting Tubbergen, Maartje Thuiszorg Tubbergen, ZorgAccent Wijkverpleging, Trivium Meulenbelt Zorg thuiszorg, Gemeente Tubbergen: Zorgloket, Dorpsbelang Geesteren, Steunpunt Mantelzorg Tubbergen, Huisartsen praktijk Geesteren, de Wijkagent, de Heilige Pancratius Parochie, Aloysiusschool.

Het weer

zondag 19 mei

19.5°

Ochtend 12.5°
Avond 17.5°
Nacht 14.6°
Min. 11.4°
Max. 21.1°

Zon op: 03:31 uur
Zon onder: 19:28 uur

Meer weer

Gebruikerslogin