Pascal Semmekrot verkozen tot Papsleef van het Jaar

20-11-2022 om 17:51 uur

Onder grote belangstelling is vanmiddag bij zaal Kottink de Papsleef van het Jaar bekendgemaakt.

Dit gebeurde tijdens de ‘Pappot is los’, een receptie voor de hoogheden van de Papsleef’n: prins Ben IV en adjudant Gerard.

Ditmaal kwam de eer toe aan Pascal Semmekrot (41) voor zijn maatschappelijke betrokkenheid binnen het vrijwilligers- en verenigingsleven in Geesteren. Binnen voetbalvereniging STEVO is hij al jarenlang een begrip. Of het nu gaat om onderhoud op en rond de velden, het repareren van allerlei zaken of ‘s nachts het bed uit om in de zomermaanden de velden te sproeien; hij staat dag en nacht klaar voor de club.

Daarnaast was Pascal ook de drijvende kracht tijdens de bouw van de nieuwe kleedkamers en de renovatie van de kantine. Niet voor niets is hij als lid van verdienste in de eregalerij van STEVO.

Ook het carnaval is Pascal niet onbekend. Al sinds de oprichting van CV het Peleton is hij zeer betrokken bij de wagenbouwers, de vereniging die dit het 22e jaar viert. Binnen de Pancratiuskerk is Pascal al bijna 30 jaar actief als vrijwilliger. Begonnen als misdienaar en tegenwoordig niet weg te denken als koster. In het dagelijks leven is hij werkzaam bij het bedrijf TIFA Lemele.

De lijfspreuk van dit jaar (Wij Papsleef’n, met mekaar vuur mekaar) is hem volgens de hoogheden daarom op het lijf geschreven.

Het weer

zondag 19 mei

19.5°

Ochtend 12.5°
Avond 16.8°
Nacht 14.2°
Min. 11.4°
Max. 21.1°

Zon op: 03:31 uur
Zon onder: 19:28 uur

Meer weer

Gebruikerslogin