STEVO zondag naar Heino

01-03-2014 om 01:00 uur

STEVO mag zondag proberen om in Heino de eerste selectie van de voetbalclub met dezelfde naam punten afhandig te maken. Geen gemakkelijke opgave. Heino is de nummer drie van boven. STEVO verloor het eerdere duel in Geesteren met 2-0. De doelpunten vielen in de 46e en 90e minuut voor Heino. Slechts 1 punt had STEVO na deze nederlaag. Dat zijn er nu wat meer, maar niet genoeg om met het hoofd in de wolken te gaan lopen. Na een goede serie deed de nederlaag in de laatste wedstrijd tegen ATC zeer. Hier was geen rekening mee gehouden en dan blijkt nog maar weer eens, dat STEVO elk duel als een finale moet zien.

Dat zal Heino ook doen, alleen dan voor de strijd om de bovenste plaats. Het elftal heeft nog alle uitzicht op de titel. De vraag is zondag, wie de zenuwen het beste in bedwang heeft. STEVO wist koploper PH te verslaan, waarom zou dat tegen de nummer drie Heino ook niet kunnen. Zondagmiddag om kwart voor vier weten we meer. De aanvang is om 14:00 uur.