STEVO 3 wint topper tegen MVV '29 3

09-03-2014 om 01:00 uur

STEVO 3 heeft haar voorsprong aan de top van de ranglijst kunnen vergroten ten opzichte van de nummer 2 MVV ’29 3. In Geesteren op het hoofdveld van sportpark De Peuverweide werd het in het onderlinge treffen 1-0 voor STEVO. De overwinning was weliswaar verdiend, maar STEVO maakte zich het onnodig moeilijk door in de eerste helft geen ruim afstand te nemen van de Harbrinkhoekers. Minimaal drie of vier opgelegde kansen liet STEVO onbenut en MVV bleef daardoor in de wedstrijd. MVV ’29 had overigens de eerste kans in de wedstrijd. Een fantatstisch schot op keeper Mike Freriksen, werd evenzo goed gered door de doelman. Mike Kroeze met de voet en Danny Huzink met het hoofd waren vooral pechvol voor STEVO. Tot aan de 45e minuut toen Tom Kleizen de bal vanuit een vrije trap precies op de kruin van Mike Kroeze legde en die deed waar hij goed in is; de bal in het netje leggen. STEVO 3 ging daardoor toch nog met een goed gevoel de rust in. In de tweede helft was de wedstrijd het aanzien veel minder waard. Kansen waren er nauwelijks of helemaal niet voor beide ploegen en de meeste aandacht vestigde scheidsrechter Rolefes op zich. Al of niet terecht werd hij nogal eens onder vuur genomen door de spelers in het veld. Het duel ging tenslotte uit als een nachtkaars en STEVO 3 van trainer Thijs Masselink heeft zich door het prima resultaat nadrukkelijk voor de titel gemeld.