STEVO 3 blijft in de race voor de titel na winst op Holten 2

23-03-2014 om 01:00 uur

Door de 2-0 overwinning op Holten 2 blijft STEVO 3 in de race voor de titel. Na de zeperd van vorige week tegen Almelo 2 was STEVO 3 zondagmorgen vanaf het begin wel goed bij de les. Niet dat het allemaal even gemakkelijk ging, maar het voetbal zag er verzorgder uit dan afgelopen zondag. De eerste kans was voor Mike Kroeze, die in de 15e minuut net naast het doel van de gasten schoot. Holten was in de 17e minuut gevaarlijk, maar Mike Freriksen stond goed te keepen deze morgen.

Eerst in de 40e minuut kreeg STEVO zijn honderd procent kans. Jorn Weerink, vrij voor de keeper, schoot de bal recht in de handen van de doelman.
De 1-0 voor STEVO 3 kwam op slag van rust. Tom Lohuis, vanaf rechts, schoot hard op goal en de keeper van Holten beroerde de bal met met de hak, waardoor die precies voor de voeten van de goed inlopende Mike Kroeze belandde. En zoals zo vaak dit seizoen wist Mike zijn goaltje weer mee te pikken. Even werd gedacht aan buiten spel door Holten, maar daar was geen sprake van volgens scheidsrechter Haarhuis.

Direct na de thee was Mike Kroeze bijna weer succesvol toen zijn schot uit een voorzet langs de verkeerde kant van de paal ging. Een minuut later had ook Robert Hegeman pech, dat zijn pegel uit een vrije trap maar net door de doelman van Holten kon worden overgetikt. De 2e goal voor STEVO 3 viel tenslotte vanuit een corner situatie. Rob Steggink was verantwoordelijk voor het doelpunt. De afvallende bal uit de hoekschop kwam voor de voeten van Rob terecht, die vanaf de rand van de zestien de bal in de korte hoek schoot. Holten probeerde nog wel wat terug te doen na de 2-0 voor STEVO, maar verder dan een enkele doelpoging kwam het niet.

Bron: Stevo Voetbal