STEVO koopt John Deere maaitractor

26-03-2014 om 01:00 uur

Zoals tijdens de Nieuwjaarsreceptie aangekondigd, zal STEVO vanaf 01-01-2014 het onderhoud van haar complex zelf gaan uitvoeren. Nu het gras langzaam begint te groeien is de club bijzonder verguld met haar hedenmorgen geleverde Roberine / John Deere 1903 kooigrasmaaier.

De zitmaaier is voorzien van 5 maaikooien met 8 blads jumbo kooimessen. Hiermee kan de vereniging maar liefst 4,5 meter gras per baan in één keer maaien.
 
De door STEVO aangeschafte machine staat bekend als de beste maaimachine voor sportgrasvelden. De JD 1903 heeft hiervoor o.a. haar diensten bewezen op de Adelaarshorst in Deventer bij de Go Ahead Eagles.
 
De Greenkeper in opleiding (Martin Döbber) en zijn assistenten Ronny Rikhof, Raymond Rotgers en Marc Boerrigter (via St. Aveleijn) zullen samen met STEVO’s VUT-ploeg en overige vrijwilligers zorgdragen voor een perfecte grasmat.
 
Naast de mensen die STEVO in dienst heeft voor het groenonderhoud is de firma Roelofs Lemelerveld bv gecontracteerd om daar waar nodig te assisteren, alsmede voor de uitvoering van het zogenaamde grootonderhoud.
 
Een perfecte combinatie voor een mooie groene grasmat!

   

Bron: Stevo Voetbal

Het weer

woensdag 24 april

8.2°

Ochtend 2.7°
Avond 7.9°
Nacht 4.9°
Min. 2.7°
Max. 9.7°

Zon op: 04:15 uur
Zon onder: 18:46 uur

Meer weer

Gebruikerslogin