STEVO 2 en 3 presteren opnieuw goed

30-03-2014 om 01:00 uur

De selectieteams, STEVO 2 en STEVO 3, presteren bijzonder goed dit seizoen. Ook zondagmorgen konden beide elftallen drie punten aan hun totaal toevoegen. STEVO 2 deed dat thuis met een minimale 1-0 zege tegen de nummer laatst Reuni 2 en STEVO 3 wist een belangrijke 2-0 overwinning te boeken op Bornerbroek 2.

STEVO 2 had tot een kwartier voor tijd eigenlijk geen moeite met Reuni 2. Alleen de goals voor STEVO ontbraken. Het zocht constant de aanval, zonder tot echt goed voetbal te komen. Reuni loerde op een uitval, die er tot de genoemde 15 minuten voor tijd maar sporadisch was. Uit haar aanvallende bedoelingen wist STEVO 2 slechts één keer het net te vinden. Zorsquo;n twintig minuten voor tijd legde Niek Van Bentheim de bal uit een corner op het hoofd van Stef Arkink, die goed binnen kopte. Het was een bevrijdende treffer voor STEVO 2 want de wedstrijd leek, ondanks het overwicht, meer en meer op een 0-0 af te stevenen.

Wie gedacht had dat STEVO 2 na de goal de wedstrijd nu volledig onder controle had, kwam bedrogen uit. Reuni bleek na de goal van STEVO wel in staat om ook zelf wat te creeren. Vooral bij enkele hoekschoppen had STEVO alle geluk van de wereld. Keeper Niels Kroeze was de reddende engel in twee gevallen. Het bleef tenslotte bij de 1-0 voor STEVO en de tweede plaats, aan het eind van de competitie het maximaal haalbare, is nog altijd zeer goed mogelijk.

Bornerbroek 2 - STEVO 3  0-2

STEVO 3 zag misschien wel wat op tegen de uitwedstrijd tegen Bornerbroek 2. In Geesteren tegen Bornerbroek stond STEVO al vrij snel achter met 2-0. Uiteindelijk wist het wel te winnen, maar makkelijk ging het toen niet. Zondagmorgen was dat, met name in de eerste helft, anders. De bal werd goed rondgetikt, volgens onze waarnemer, en het kwam verdiend op 1-0 door Robert Hegeman.

Een schot van Robert werd van richting veranderd en de bal verdween langs de keeper in het doel. Nog voor rust werd het 2-0. Een vrije trap voor STEVO, vanaf de zijkant en genomen door Tom Kleizen werd, zo als zo vaak dit seizoen, binnengekopt door Mike Kroeze. Die 2-0 voorsprong gaf STEVO 3 niet meer uit handen en het blijft door de winst meedoen in de strijd om het kampioenschap.