Sportblessure spreekuur STEVO, elke maandagavond

21-04-2014 om 02:00 uur

Sportblessure spreekuur  bij STEVO door Fysiotherapie Praktijk Geesteren

STEVO heeft een overeenkomst met Fysiotherapie Praktijk Geesteren gesloten, waaronder de gehele sportmassage, blessurepreventie en fysiotherapie valt. Hiermee heeft STEVO haar blessurepreventie en -behandeling verder geprofessionaliseerd. 

Fysiotherapie Praktijk Geesteren gaat er voor zorgen dat er op elke maandagavond een sportspreekuur is op het complex van STEVO. Blessures zijn dan sneller in beeld en het herstel kan sneller starten.

Daarnaast gaat Fysiotherapie Praktijk Geesteren de vereniging ondersteunen bij het inrichten van de behandelkamer en reserveert zij in haar praktijk ruimte en capaciteit voor verdere behandeling en eventuele extra krachttraining. 

In eerste instantie is het sportspreekuur bedoeld voor de STEVO A en B selectie en de A-jeugd. Met hen wil STEVO en de fysiotherapie praktijk eerst een soort van testfase doorlopen. Via deze site zal worden bekendgemaakt wanneer we e.e.a. verder uitrollen binnen de vereniging.

MAANDAG 18:00 tot 18:30 uur SPORTBLESSURE SPREEKUUR locatie STEVO

vooraf afspraak maken is verplicht 0546-632717

Fysiotherapie Praktijk Geesteren

Het Fysiotherapeutisch Informatie- en Trainingscentrum Geesteren bied de beste zorg aan de bewegende mens. Sinds 1981 is het fysiotherapeutisch centrum in Geesteren gevestigd. Nagenoeg alle fysiotherapeutische specialisaties hebben ze in huis. 

Tevens bieden ze trainingsmogelijkheden individueel of in groepsverband.

 

Waaronder de volgende disciplines

Manuele therapie
Sportfysiotherapie

 Sportfysiotherapie

De therapeuten zijn lid van de NVFS, Nederlands Vereniging van Sportfysiotherapie. Joost Uijterschout heeft zijn opleiding tot sportfysiotherapeut gevolgd en behaald bij de NOC/NSF en daarnaast de topsportcursus bij het I.A.S., de International Academy of Sportsscience.

Tevens heeft Marjon Kok een cursus Sportrevalidatie bij het Nederlands Paramedisch Instituut gevolgd en volgt nu de Master opleiding tot Sportfysiotherapeut.

 Speciale aandachtsgebieden van een sportfysiotherapeut zijn

Preventie van sportblessures
Taping, bandagering, bracing
Blessurebehandeling
Trainingsvervangende arbeid
Revalidatie
Sportkeuze adviezen

Het centrum beschikt over de modernste apparatuur waarmee sporters weer zo snel mogelijk op hun oude niveau geholpen kunnen worden.

Daarnaast biedt het centrum sporters de mogelijkheid om hun blessures of vragen over training aan ons voor te leggen tijdens het sportspreekuur. Op het centrum is dit op de maandagavond vanaf 19.00 uur. Hiervoor kunt u bij hen overdag vanaf 8.00 uur telefonisch een afspraak maken. Een sportspecifiek onderzoek, eventueel aangevuld echografisch onderzoek, kan dan direkt door hun worden uitgevoerd.

 

   
Joost Uyterschout

Marion Kok
 

Bron: Stevo Voetbal

Het weer

zaterdag 23 september

16.6°

Ochtend 9.7°
Avond 15.0°
Nacht 11.2°
Min. 9.7°
Max. 16.7°

Zon op: 05:19 uur
Zon onder: 17:31 uur

Meer weer

Gebruikerslogin