STEVO zondag naar koploper De Zweef

30-03-2014 om 01:00 uur

STEVO speelt komende zondag in Nijverdal tegen koploper De Zweef. Velen zullen de flitsende start van STEVO in het thuisduel tegen De Zweef nog helder op het netvlies hebben staan. Binnen vier minuten stond STEVO op een 2-0 voorsprong door Rick Bekke en Ingmar Reinerink. Een verrassing lag in het verschiet, maar hoe desastreus was het verdere verloop van de wedstrijd die middag voor STEVO. Een penalty, vlak voor rust, en daarna nog twee treffers van de Zweef in de 2e helft zorgden er voor dat STEVO met lege handen achter bleef in dit duel.

De Nijverdallers bewezen destijds dat ze niet alleen over goede voetballers beschikken, maar ook karakter hoog in het vaandel hebben staan. Het elftal van Herman Hegeman gaat voor het ultieme doel dit seizoen, de titel. STEVO zal zondag proberen die goede voornemens van de Zweef vooralsnog te dwarsbomen.
Na een kleine dip heeft STEVO met de overwinningen op Schalkhaar en SC Enschede de weg omhoog weer ingeslagen en zelfs de aansluiting met de middenmoot bewerkstelligd. Hoe zondag het duel voor STEVO zal verlopen is niet te voorspellen. De Zweef thuis is moeilijk te bespelen.
Toch heeft STEVO dit seizoen bewezen dat het tegen hoger geplaatste tegenstanders, PH, ook goed uit de voeten kan. Met een over mijn lijk mentaliteit, in sportief opzicht, verwachten we een aantrekkelijk duel dat veel toeschouwers verdiend. De aanvang is om 14:00 uur op sportpark Gagelman in Nijverdal.