Voorbereidingen PMA–voetvolleytoernooi in volle gang.

07-04-2014 om 02:00 uur

 

De voorbereidingen op het tweede PMA-voetvolleytoernooi van zaterdag 14 juni zijn in volle gang. Inmiddels hebben zich bij de organisatie, op het mailadres pmavoetvolley@hotmail.com, bijna het maximaal aantal van 60 teams ingeschreven . Familieteams, vrienden- en vriendinnenteams en teams van mensen die ooit bij STEVO een balletje trapten of een elftal trainden hebben zich aangemeld.

Niet alleen een aktiviteit voor STEVO-leden dus, maar ook een soort van STEVO-reuni met oude bekenden. Wat te denken van de het team Wonderboys; Harry Ekkel, Michel Jansen, Marcel Bosch en Evert Bleuming of het team van de Wiggers (BCT Daltons); Bennie, Clemens en Theo. 

Ook STEVO 1 trainer Geert Veldhuis, samen met Ben Veldhuis, Peter Veldhuis en Renzo Bolk hopen hoge ogen te gooien met hun team V3 en Bolk. 

En niet te vergeten de winnaars van vorig jaar (Magic Four) zijn wederom vertegenwoordigd; Thijs Masselink, Robert Hegeman, Niels Keppelink en Rob Oude Breuil.

The Hangovers; Marlin Oude Wesselink, Carien Masselink, Christel Löwik, Bianca Oude Hergelink en Miranda Geerink gaan proberen om de heren tegenstand te bieden.

Zomaar een greep uit het deelnemersveld. Kortom een mix van leden, familie en oude bekenden. Dit zal ongetwijfeld voor veel sfeer en gezelligheid zorgen op de Peuverweide.

Kinderen zijn ook van harte welkom bij het evenement. Voor hen is er een groot speelkussen voor vermaak. Het terras voor een natje en droogje zal groter worden opgesteld dan bij de eerste editie.

Voor belangstellenden, familieleden en bekenden van de deelnemers is het tussen de bedrijven door dus goed toeven op de Peuverweide deze middag. Vorig jaar werd het PMA-voetvolleytoernooi afgewerkt onder een stralend zonnetje en zomerse temperaturen. De hoop is er bij de organisatie, dat de weergoden de 14e juni opnieuw goed gezind zijn. Dan staat op deze zaterdag niets een fantastische happening in de weg. Op het twitteraccount van STEVO zullen we de komende tijd de teams die meedoen de revue laten passeren.

Bron: Stevo Voetbal

Het weer

zondag 21 april

9.3°

Ochtend 2.3°
Avond 7.6°
Nacht 3.9°
Min. 1.8°
Max. 9.8°

Zon op: 04:21 uur
Zon onder: 18:41 uur

Meer weer

Gebruikerslogin