STEVO D1 bij sponsor DROSTE BEJAH bv

13-04-2014 om 02:00 uur

STEVO D1 is afgelopen zaterdag uitgenodigd bij haar sponsor DROSTE BEJAH bv in Hardenberg. Ondanks de 3-0 nederlaag tegen HHC in Hardenberg, staat het team nog steeds 2de in haar klasse en ligt een promotie nog steeds in het verschiet.

DROSTE BEJAH bv heeft het STEVO D1 team bij aanvang van het seizoen 2013-2014 geheel in het nieuw gestoken. Een elftal foto ontbrak echter nog! Nadat de spelers van trainer Edwin Masselink en leiders Jeroen Velthuis en Henri Stokkelaar de nodige snacks naar binnen hadden gewerkt, was het tijd voor een rondleiding in het bedrijf van de sponsor.

DROSTE BEJAH bv is de specialist op het gebied van CNC buis buigen! het bedrijf is buigspecialist, die als part supplier buizen buigt en als system supplier complete lassamenstellingen vervaardigt volgens klant-specificatie in kleine, middelgrote en grotere series. Ferro- en Non-Ferro buizen en profielen worden middels buigen, lassen,ponsen en/of stanzen, finishing en assemblage verwerkt tot hoogwaardige halffabricaten, lassamenstellingen en/of compleet eindproduct.

DROSTE BEJAH is opgericht in 1948 en legt het accent op een doelmatig prijs- kwaliteitsniveau, een absolute leverings-betrouwbaarheid en het flexibel inspelen op bijzondere wensen en eisen.

Bron: Stevo Voetbal

Het weer

woensdag 29 november

1.8°

Ochtend 1.8°
Avond 0.5°
Nacht 0.2°
Min. 0.2°
Max. 2.2°

Zon op: 07:17 uur
Zon onder: 15:25 uur

Meer weer

Gebruikerslogin