FC Twente D1 met 1-6 te sterk voor STEVO C1

15-04-2014 om 02:00 uur

Het D1 elftal van FC Twente was dinsdagavond in een oefenwedstrijd te sterk voor het C1 elftal van STEVO. Met 1-6 bleven de spelertjes van FC Twente op de Peuverweide aan de goede kant van de score. In de beginfase kon STEVO nog goed tegenstand bieden, maar naarmate het duel vorderde bleek het tempo van FC Twente toch wat te hoog gegrepen voor de voetballers van trainer Thijs Masselink. Er werden 3 potjes van 20 minuten gespeeld. In de 10e minuut kwam FC Twente op 0-1 en niet lang daarna was het al 0-2.

STEVO deed wat terug via Mike Nijkamp en even daarna had STEVO een levensgrote kans op 2-2. Deze kans was zo’n beetje het laatste wapenfeit van STEVO, want hierna liep de voorsprong van FC Twente verder uit naar 1-6. Ondanks de nederlaag een mooie leerschool voor STEVO C1 voor een talrijk publiek, dat ongetwijfeld heeft genoten van de wedstrijd en de talentjes van FC Twente.