STEVO tegen Vogido nu op Paaszaterdag 18:00 uur.

08-04-2014 om 02:00 uur


UPDATE - De wedstrijd STEVO tegen Vogido die door tragische omstandigheden, als eerder vermeld,  zondag 13 april niet gespeeld kan worden is verplaatst naar Paaszaterdag. De aanvang op de Peuverweide is om 18:00 uur.
STEVO - Vogido.
Na het prima gelijke spel van STEVO tegen De Zweef is Paaszaterdag  in Geesteren Vogido de tegenstander. Het eerste duel in Enschede werd 5-2 voor Vogido. STEVO speelde toen een kansloze wedstrijd waarin het blessureleed voor de ploeg van trainer Geert Veldhuis wel heel groot was.
 
A-junior Thomas Steggink scoorde voor STEVO en ook Wiebe Penterman was succesvol. Op sportpark de Peuverweide krijgt Vogido met een ander STEVO te maken. Er zijn voor de mannen van trainer Geert Veldhuis nog vier wedstrijden te gaan. Vier finales eigenlijk.
 
Vogido wist in de laatste vier wedstrijden maar drie punten te pakken. Tegen SC Enschede werd afgelopen zondag met 6-2 gewonnen. De duels tegen Schalkhaar uit , Heino thuis en ATC ’65 uit gingen allemaal verloren. Ofwel de echte vorm ontbreekt momenteel bij de Enschedeers.
 
STEVO lijkt met het einde van de competitie juist beter in vorm te komen. Die betere vorm moet zondag drie punten opleveren en het blijft dan tevens verder verwijderd van de gevarenzone. Bij winst gaat STEVO Vogido ook nog eens voorbij op de ranglijst.

Bron: Stevo Voetbal

Het weer

woensdag 29 november

1.8°

Ochtend 1.9°
Avond 0.5°
Nacht 0.2°
Min. 0.2°
Max. 2.2°

Zon op: 07:17 uur
Zon onder: 15:25 uur

Meer weer

Gebruikerslogin