STEVO 3 blijft op titelkoers

21-04-2014 om 02:00 uur

STEVO 3 blijft op titelkoers na de 0-8 overwinning op de nummer laatst TVC ’28 4. Vorige week werd thuis ook al van deze tegenstander gewonnen. Toch kwam STEVO 3 opnieuw tegen de Tubbergenaren slecht uit de startblokken. Aan niks was het verschil op de ranglijst te zien in de eerste 20 minuten. TVC verdiende eigenlijk de voorsprong tot dat moment.

Het  was STEVO wel dat de wedstrijd open brak in de 10e minuut. Tom Lohuis, in tweede instantie, passeerde de boomlange doelman van TVC. De rechterspits van STEVO was goed op dreef deze morgen want in totaal vond hij maar liefst vijf keer het net. Alle frustratie over de beker-nederlaag van zijn cluppie AJAX tegen PEC Zwolle werd door hem deze morgen aan flarden geschoten. Nadat Tom de 0-2 en Mike Kroeze de 0-3 maakte voor rust, was het verzet van TVC definitief gebroken. STEVO kon daardoor naar een monsterscore uitlopen.

Marijn Hekwolter of Hekhuis vond op het eind van de wedstrijd nog een keer het net en het slotaccoord kwam van trainer Thijs Masselink zelf, die de laatste 10 minuten in het veld kwam voor de maker van de vijf doelpunten. In de 90e minuut werd een bal panklaar op het hoofd van Thijs gelegd en hij bepaalde de eindstand hiermee op 0-8.

De strijd om de titel zal over enkele weken waarschijnlijk beslist worden in het onderlinge treffen tussen De Tukkers 4 en STEVO 3, de nummers één en twee op de ranglijst.

Bron: Stevo Voetbal