STEVO zondag naar Tubantia Hengelo

23-04-2014 om 02:00 uur

STEVO speelt zondag in Hengelo tegen Tubantia. Geen gemakkelijke opgave. Tubantia is de nummer 4 op de ranglijst. In Geesteren werd sneu verloren van de Hengeloers. In de 89e minuut werd een verdedigingsfout bij STEVO genadeloos afgestraft. Met 1-2 ging Tubantia toen aan de haal.

Voor STEVO scoorde Ingmar Reinerink in de 48e minuut. Wat in die wedstrijd vooral opviel was de felheid waarmee Tubantia STEVO tegemoet trad. STEVO moest vooral in de eerste 45 minuten op zijn tenen lopen om Tubantia het scoren te beletten. Dat lukte één keer niet voor rust.

In de tweede helft was STEVO beter op zijn hoede, tot aan die 89e minuut waarin het uiteindelijk dan toch nog misging. Voor zondag zal de technische staf bij STEVO ongetwijfeld de juiste tactiek uitstippelen, hoe Tubantia te bespelen. Mocht STEVO winnen, dan is het vrijwel zeker van nog een jaar tweede klasse. Om 14:00 uur begint het treffen