Sekboer prolongeert titel wijkvoetbal in Geesteren.

05-06-2014 om 02:00 uur

Sekboer is voor het tweede achtereenvolgende jaar winnaar geworden van het wijkvoetbal in Geesteren. In de finale werd Veldhoek/Molenhoek met 3-1 verslagen.

Sekboer kwam in de finale door Muldershoek/Venweg met maar liefst 6-1 te verslaan. Veldhoek/Molenhoek speelde in de halve finale 0-0 tegen Dorp Oost/West. Penaltyrsquo;s moesten bij dit treffen de beslissing brengen wie naar de finale zou gaan. Veldhoek/Molenhoek nam de strafschoppen beter en mocht zich opmaken voor de finale.

De verliezers Dorp Oost/West en Muldershoek/Venweg namen daarna strafschoppen om plaats drie en vier op het toernooi. Muldershoek/Venweg deed dat iets beter, 5 keer raak. Dorp Oost/West scoorde 4 keer. Muldershoek /Venweg werd daardoor derde.

De finale tussen Sekboer en Veldhoek/Molenhoek was na een aarzelend begin een leuk schouwspel. Sekboer speelde direct op de aanval en Veldhoek/Molenhoek wachtte af. Het kroop eerst uit de schulp na de openingstreffer van Maarten Gelhever van Sekboer. De 1-0 was tevens de ruststand. Na de onderbreking was het Niels Wigger die de 2-0 voor Sekboer op de borden schoot.

Veldhoek/Molenhoek moest nu wel gas geven en deed dat ook. Het werd allengs sterker en Bas Paus scoorde voor Veldhoek/Molenhoek de aansluitingstreffer. Hierna probeerde Veldhoek/Molenhoek de gelijkmaker te forceren, maar moest toezien hoe een counter van Sekboer succesvol werd afgerond door Roy Huls. Met nog enkele minuten te spelen kwam er geen verandering meer in de 3-1  stand en kon Sekboer de grote wisselbeker opnieuw mee terug nemen naar hun wijk.

Bron: Stevo Voetbal

Het weer

maandag 20 mei

20.0°

Ochtend 12.5°
Avond 20.0°
Nacht 15.0°
Min. 11.7°
Max. 20.7°

Zon op: 03:29 uur
Zon onder: 19:29 uur

Meer weer

Gebruikerslogin