STEVO 2 en STEVO 3 zetten goede reeks voort.

27-04-2014 om 02:00 uur

Het tweede en derde elftal van STEVO presteerden zondagmorgen op de Peuverweide wederom goed. STEVO 2 won van FC Winterswijk 2 met 3-2 en STEVO  3 won met 3-0 van het altijd lastige Reutum 2. STEVO 2 kon de overwinning eerst in het laatste kwartier veilig stellen. Winterswijk leidde toen nog met 2-1. Voor STEVO het sein om toch maar een keer vol gas te geven. Eerst Ruben Bekhuis en daarna Bob Klein Haarhuis bogen de 1-2 achterstand om naar een 3-2 voorsprong. Niek van Bentheim had STEVO 2 in de eerste helft met het hoofd op een 1-0 voorsprong gezet, waarna Winterswijk nog voor rust de stand gelijk trok.

STEVO 3 won met 3-0 van Reutum 2 en kan zich nu opmaken voor het waarschijnlijk alles beslissende duel om de titel tegen de Tukkers 4. Op zondag 11 mei in Albergen zal, zo is de verwachting, het kampioenschap terecht komen bij de ploeg die dan wint. Tegen Reutum 2 waren zondagmorgen succesvol Mike Kroeze,Tom Lohuis en Jorn Weerink.