STEVO-meiden en meisjes op bezoek bij Fc Twente vrouwen

28-04-2014 om 02:00 uur

 

 

(Door Ben Hemmer) - Het is 25 april tegen zes uur, gespannen gezichten bij de STEVO-kantine. Wanneer komt de bus nou vragen ze zich af, wanneer vertrekken we?

We gaan namelijk met alle STEVO-meiden en meisjes naar de Grolsch Veste, om daar de wedstrijd van de Twente-vrouwen tegen PSV-vrouwen te kijken. Het is vrouwenvoetbaldag, en om zes uur komt de verwachte bus van Oude Wesselink.

Nog maar net zijn de deuren open of de eersten zitten al in de bus. We gaan met 52 personen, samen met vriendinnen en enkele ouders. Ook de versnaperingen ontbreken niet want we krijgen drinken en chips mee voor onderweg van Martin Döbber.

Kwart voor 7 zijn we in het stadion. De drank moest in de bus blijven omdat het niet mag worden meegenomen in het stadion

Larissa Wigger heeft de kaarten geregeld voor Hatrans-Lounge waarvoor hartelijk dank.

Eenmaal in het stadion is het één groot feest. " wat een mooi stadion he, en zo groot zegt de ander."

De voetbalsters komen op het veld en You'll never walk alone galmt door de speakers.

De wedstrijd begint en iedereen gaat weer zitten. De STEVO-meiden genieten al.

Twente begint sterk met in het begin al goede kansen, ook Larissa krijgt een paar goede mogelijkheden om te scoren, maar de keeper zit er goed bij en dan maakt Ellen Jansen de 1-0 en later ook nog de 2-0 voor rust.

In de tweede helft begon PSV sterk en kreeg een penalty wat resulteerde in een goal, 2-1.

De tegenstander drong sterk aan op de gelijkmaker, maar een kwartier voor tijd scoorde Jill Roord de 3-1 voor Twente en was de tegenstand van PSV gebroken. Anouk Dekker maakte vlak voor tijd de mooiste van de avond. Met een schitterend afstandschot werd het 4-1 voor Twente vrouwen.

De STEVO-meiden klappen en juichen, en de avond kan niet meer kapot. Het laatste fluitsignaal klinkt en Twente heeft gewonnen.

De speelsters komen naar de tribune toe om de toeschouwers de bedanken voor de goede support,

iedereen krijgt na afloop nog een poster mee en dan gaan we weer richting de bus op weg naar de STEVO-kantine waar de meiden worden opgehaald

Het was een fantastische avond voor allen en we bedanken graag iedereen die dit mogelijk gemaakt heeft.

Bron: Stevo Voetbal

Het weer

zaterdag 23 september

16.5°

Ochtend 9.7°
Avond 15.0°
Nacht 11.2°
Min. 9.7°
Max. 16.7°

Zon op: 05:19 uur
Zon onder: 17:31 uur

Meer weer

Gebruikerslogin