STEVO door 2-0 overwinning op Wijhe ’92 ook volgend seizoen 2e klasser

04-05-2014 om 02:00 uur

 

STEVO is ook volgend seizoen in de tweede klasse te bewonderen. Thuis op de Peuverweide werd Wijhe rsquo;92 met 2-0 verslagen. STEVO legde de basis voor de overwinning in de eerste helft, waarin het verdiend op 2-0 kwam.

In de tweede helft was het voornamelijk Wijhe dat de lakens uitdeelde, hoewel STEVO ook nog enkele goede kansen onbenut liet.

STEVO kwam op 1-0 door Tom van Bentheim in de 16e minuut. Thijs Nieuwmeijer gaf goed voor op Niels Wigger, die op zijn beurt weer goed breed legde op Tom van Bentheim en de keeper van Wijhe in de korte hoek kansloos liet.
De 2-0 kwam enkele minuten voor rust van de voet van Niels Wigger. Rick Bekke gaf de pass van waaruit Niels kon scoren. Hoewel Wijhe in de tweede helft wel probeerde om verandering in de stand te brengen, lukte dat niet meer.

 

Eind goed al goed voor de mannen van de scheidende STEVO trainer Geert Veldhuis. Het was een bewogen seizoen voor STEVO. In de eerste wedstrijden van deze competitie ging er eigenlijk alles mis wat er mis kon gaan. Dan hebben we het over de vele blessures, schorsingen en daaraan gekoppeld het vele puntenverlies.

 

STEVO bungelde daardoor lange tijd onder aan de ranglijst. Naarmate het blessureleed tot het verleden ging behoren kwam ook de verwachte ommekeer. Vooral de manier waarop destijds PH in Almelo op eigen terrein werd bestreden, gaf hoop voor het verdere verloop van deze competitie.

STEVO kwam vanaf dat moment in de winning mood en alleen tegen Heino, ATC en Tubantia ging het nog mis. Verder louter overwinningen en enkele gelijke spelen.

 

Er werden uiteindelijk voldoende punten binnen gehaald om ook volgend jaar tweede klasse te kunnen spelen. Dan onder leiding van een nieuwe trainer. Er zit nog genoeg rek in dit STEVO om in het nieuwe seizoen een rol van betekenis te spelen. Complimenten gaan uit naar de technische staf bij STEVO, trainer Geert Veldhuis en assistent Theo Wigger.

Beide trainers verloren nooit het geloof in het kunnen van dit STEVO-elftal en zijn daarvoor dus aan het eind beloond.

De STEVO-selectie toonde zich zondagmiddag na afloop van de wedstrijd ook nog eens van zijn goede kant door de supporters uit de spelerspot te trakteren op enkele consumpties, wat vanzelfsprekend zeer gewaardeerd werd.

 

STEVO speelt nog één wedstrijd deze competitie. Volgende week moet geprobeerd worden om in Denekamp SDC rsquo;12 de punten afhandig te maken. De aanvang is 14:00 uur.

 

STEVO 2 haalt uit tegen Vogido 2

STEVO 2 heeft zondagmorgen uitgehaald tegen het laag geklasseerde Vogido 2 uit Enschede. Het werd maar liefst 6-0 voor STEVO 2. De doelpunten van STEVO kwamen van Stijn Harmelink, Rien Nieuwmeijer, Niek Korte, Dion Zwiers, Richard Nieuwmeijer en Stef Arkink. Zondag speelt STEVO 2 op de Peuverweide de derby tegen de Tukkers 2. STEVO 2 sluit dan een fantastisch seizoen af met een tweede plaats op de ranglijst. De felicitaties gaan uit naar alle betrokkenen voor dit mooie resultaat. Als toetje mag het elftal van trainer Alfons Kruiper nacompetitie spelen voor een plaats in de hoofdklasse.

#12288;

STEVO 3 speelt topper tegen De Tukkers 4.

STEVO 3 speelt komende zondag in Albergen de topper tegen de directe concurrent De Tukkers 4. De Tukkers hebben 1 punt meer dan STEVO en zijn bij winst kampioen. Wint STEVO 3, dan kan het een week later in en tegen Fleringen 2 kampioen worden. Mocht het duel De Tukkers 4 tegen STEVO in een gelijkspel eindigen, dan valt de beslissing in het laatste duel van beide teams. De Tukkers speelt dan tegen de nummer vier op de ranglijst Zenderen Vooruit 2. Hoe de scenariorsquo;s ook zijn, het wordt een spannende week voor STEVO 3 en De Tukkers 4.

#12288;

Programma

14:00 SDC '12 1 - STEVO 1

10:00 STEVO 2 - Tukkers De 2

09:00 De Tukkers 4 - STEVO 3

11:00 De Lutte 3 - STEVO 4

09:00 STEVO 5 - DSVD 4

10:00 NEO 9 - STEVO 6

10:45 STEVO 7 - MVV '29 8

10:45 STEVO 8 - NEO 10

09:00 STEVO 9 - KOSC 7

Bron: Stevo Voetbal

Het weer

vrijdag 26 april

10.2°

Ochtend 4.9°
Avond 11.5°
Nacht 9.0°
Min. 4.7°
Max. 12.0°

Zon op: 04:11 uur
Zon onder: 18:50 uur

Meer weer

Gebruikerslogin