Spannende wedstrijden in STEVO F-league

12-05-2014 om 02:00 uur

In de STEVO-F-league ging het er afgelopen zaterdag weer spannend aan toe. Er werd op zeer faire en fraaie wijze gestreden om de punten.

Na de eerste ronde gingen de 2 Spaanse topclubs Real Madrid en FC Barcelona aan de leiding. Real Madrid had in de eerste ronde net 1 punt meer gescoord dan Barcelona en afgelopen zaterdag stond om 09.00 uur direct de kraker ldquo;El Classicordquo; al op de rol. Real Madrid schoof gedecideerd Barcelona aan de kant en won overtuigend met 3-0. Hiermee leek de kampioen al bekend, maar niets was minder waar.

Feyenoord bracht in de 2de wedstrijd de spanning helemaal terug door Madrid met 3-1 te verslaan. Met nog 3 wedstrijden te gaan, was het verschil weer teruggebracht tot 1 puntje in het voordeel van Real Madrid en alles leek weer mogelijk. Real Madrid was hierna weer snel goed bij de les en liet zich in de resterende wedstrijden niet de kaas van het brood eten en sloot, net als Barcelona, alle 3 laatste wedstrijden winnend af waardoor aan het eind van de rit Real Madrid tot kampioen gekroond kon worden.

Jongens van Real Madrid allemaal van harte proficiat met het kampioenschap !!!
FC Barcelona kon Real Madrid dus niet van de troon schieten, maar eindigde op een zeer verdienstelijke 2de plaats. Inter Milan verloor alleen maar van de twee Spaanse toppers waardoor zij eindigden op een mooie 3de plaats, gevolgd door ons eigen Feyenoord die zorgden voor de verrassing van de dag door Real Madrid op een nederlaag te trakteren.

De Engelse topclubs gingen dit toernooi ten onder aan het geweld van de clubs van het Europese vasteland en eindigden onderin het klassement. Liverpool werd 5de en Aston Villa sloot de rij. Maar zij zullen vast en zeker gebrand zijn op revanche in het volgende toernooi.

Ook namens het publiek allemaal weer bedankt voor jullie inzet en natuurlijk de mooie partijtjes die jullie op de mat hebben gelegd.

Groetjes en tot woensdag op de training !
Edy Leus

Bron: Stevo Voetbal

Het weer

zondag 3 maart

14.0°

Ochtend 7.5°
Avond 13.1°
Nacht 8.0°
Min. 6.9°
Max. 15.5°

Zon op: 06:14 uur
Zon onder: 17:15 uur

Meer weer

Gebruikerslogin