STEVO sluit competitie af in Denekamp tegen SDC '12.

06-05-2014 om 02:00 uur

STEVO sluit komende zondag de competitie af in Denekamp tegen SDC rsquo;12. Het eerste  elftal van SDC wordt getraind door Hans Bossink, in het verleden actief betrokken bij STEVO. Eerst als trainer van de C1-jeugd en later ook nog lange tijd als speler van het vlaggeschip van STEVO. Regelmatig zien we Hans nog op de Peuverweide om even bij te kletsen met vrienden en bekenden uit zijn STEVO verleden.

Zaterdag 14 juni is Hans Bossink met een team, waarin ook Alfons Kruiper en Kasper Olimulder uitkomen, present op het PMA-voetvolleytoernooi.

 

Terug naar de aktualiteit. Nu STEVO verzekerd is van nog een jaar tweede klasse, kan het deze week in alle rust toewerken naar het duel van zondag. Hoewel er niks meer op het spel staat voor STEVO en SDC'12, is het toch altijd leuk wanneer je als winnaar uit een derby tevoorschijn komt. Zowel SDC rsquo;12 als STEVO hebben opvallend goed gepresteerd de laatste tijd.

Hoe de krachtsverhoudingen tussen de beide elftallen momenteel liggen zal zondagmiddag duidelijk worden. Voor trainer Geert Veldhuis is het de laatste officiele wedstrijd bij STEVO. Jammer maar helaas. Met drie punten afscheid nemen van het eerste elftal zou natuurlijk fantastisch zijn voor Geert Veldhuis.

We hopen daarom dat de spelers nog één keer voor hun trainer door het vuur willen gaan. Om 14:00 uur wordt er afgetrapt in Denekamp.

Bron: Stevo Voetbal

Het weer

vrijdag 26 april

10.8°

Ochtend 4.9°
Avond 12.7°
Nacht 6.7°
Min. 4.7°
Max. 13.4°

Zon op: 04:11 uur
Zon onder: 18:50 uur

Meer weer

Gebruikerslogin