Geen kampioenschap voor STEVO 3 dit seizoen.

11-05-2014 om 02:00 uur

STEVO 3 heeft zijn titelkansen verspeeld zondagmorgen tegen De Tukkers 4. In een rechtstreeks duel tegen de naaste concurrent, werd het 2-0 voor de Tukkers, die daarmee het kampioenschap veilig stelden. In een wedstrijd die bij tijd en wijle wel een veldslag leek, scoorde De Tukkers voor rust twee keer vanuit een vrije trap.

STEVO 3 kwam zelden tot een uitgespeelde kans en de overwinning was daarom niet geheel onverdiend voor de Tukkers. Jammer was, dat het duel ontsierd werd door vele grove overtredingen. En als een scheidsrechter dan ook nog niet berekend is voor zijn taak, laat het zich raden wat er gebeuren kan als de belangen groot zijn.

Gelukkig zegevierde het gezonde verstand en werden de 90 minuten vol gemaakt. De Tukkers hierna blij over het kampioenschap en STEVO teleurgesteld terug naar Geesteren. Volgend seizoen nieuwe kansen voor STEVO 3, die waarschijnlijk De Tukkers 4 dan weer tegen komen omdat de Albergenaren promotie naar de derde klasse niet zien zitten.

Bron: Stevo Voetbal