STEVO E5 op overtuigende wijze kampioen.

12-05-2014 om 02:00 uur

(Door Dieter Evers) - STEVO E5 is maandag 12 mei tijdens de laatste speelronde kampioen geworden. Na een lang gevecht om de eerste plek met NEO uit Borne werd deze tegenstander 3 weken geleden aan de kant gezet in een bloedstollende voetbalwedstrijd. Nadat deze wedstrijd werd gewonnen, ging het hele team plus de leiding erin geloven. En bleven ze bij de overig te spelen wedstrijden rustig en werd er met leuk voetbal de een na de andere overwinning in de wacht gesleept. In de kampioenswedstrijd was de spanning bij de jongens en meisjes om te snijden. Toch lieten ze zich niet van de wijs brengen en werd er overtuigend gewonnen met 8-0. Dit deed de vele toeschouwers deugt.

Nadat de 3 punten in dit beslissende duel in de wacht werden gesleept was er voor elke speler en leiders een mooi gedrukt shirt in de clubkleuren, er was champagne en om het feest af te maken was er prachtig siervuurwerk. Vervolgens werd er patat gegeten een lekker glaasje gedronken en werd iedereen in Geesteren flink wakker geschud met getoeter en hels gejuich van de spelers.

Ze kunnen met zijn allen terugkijken op een prachtig seizoen. Met het maximaal aantal punten is STEVO E5 dan ook de meer dan terechte kampioen. Met de doelpunten van Rens, Maurits en Stijn. De rots in de branding achterin Mart. De 2 meiden Tess en Amy die elke week aanwezig waren om hun missie te doen slagen met veel gelach en keihard werken. En dan onze topkeeper Kevin die elke week probeerde het doel schoon te houden.

Klik hier voor de foto's van het kampioenschap

Klik hier voor een filmpje met de leiders Dieter Evers en Patrick Freriksen

 

 

Bron: Stevo Voetbal

Het weer

woensdag 17 juli

19.1°

Ochtend 15.7°
Avond 20.9°
Nacht 15.7°
Min. 14.0°
Max. 21.1°

Zon op: 03:31 uur
Zon onder: 19:46 uur

Meer weer

Gebruikerslogin