Zaterdag 24 mei het 18e Henk Droste F-toernooi

12-05-2014 om 02:00 uur

Zaterdag 24 mei wordt op de Peuverweide alweer het 18e STEVO F-toernooi gehouden. Sinds enkele jaren vernoemd naar wijlen STEVO voorzitter Henk Droste.

In het programmaboekje van het toernooi spreekt jeugdvoorzitter Erik Kottink een voorwoord uit, waarvan onderstaand de tekst.

"Namens het bestuur van V.V. STEVO heten wij jullie van harte welkom op ons sportcomplex 'de Peuverweide' bij het" Henk Droste F-toernooi". Het toernooi, ter afsluiting van de competitie, wordt dit jaar alweer voor 18e keer georganiseerd, en is opgedragen aan wijlen Henk Droste, de oud voorzitter van STEVO, die de club op bevlogen wijze tientallen jaren heeft geleidt, met alle successen van dien.

Het 'Henk Droste' toernooi is niet meer weg te denken van de toernooien kalender, en geeft de jongste jeugd het platform om nog 1 keer een prijs te pakken, aan het eind van het seizoen. En niet alleen de prestatie 7-tallen zullen hiervan genieten, ook de recreatieve teams zullen veel plezier hebben aan deze dag.Wij van STEVO vinden het wezenlijk dat het vooral om spelvreugde gaat bij deze leeftijdsgroep, vandaar dat we het, zoals ieder jaar het geval is, weer mogelijk hebben gemaakt

om alle teams met een prijs naar huis kunnen laten gaan. Dit wordt al jaren mogelijk gemaakt door Slagerij Hemmer. De gebroeders Hemmer zijn al jaren een grote sponsor voor de
jeugd van STEVO, en zijn altijd bereid om iets extra's te doen. Ook een woord van dank aan het adres van de toernooi commissie. Onder leiding hiervan is de voorbereiding in goede handen en verloopt de dag altijd zoals gewenst.

Daarnaast willen we de leiders, overige vrijwilligers en het kantinepersoneel alvast bedanken voor hun medewerking. Tot slot hopen we dat het toernooi ook dit jaar sportief en spannend zal verlopen onder goede weersomstandigheden en luide aanmoedigingen van het publiek. Maar vooral wensen we alle deelnemers veel succes en voetbalplezier toe! "

Erik Kottink, voorzitter STEVO Jeugdbestuur
 

Bron: Stevo Voetbal

Het weer

maandag 4 maart

7.9°

Ochtend 6.6°
Avond 9.2°
Nacht 8.5°
Min. 6.0°
Max. 9.9°

Zon op: 06:12 uur
Zon onder: 17:17 uur

Meer weer

Gebruikerslogin