1-1 voor STEVO 2 in de nacompetitie tegen RKHVV 2

18-05-2014 om 02:00 uur

STEVO 2 heeft de eerste wedstrijd in de nacompetitie met 1-1 gespeeld tegen RKHVV 2 uit Huissen. Op de Peuverweide, onder een stralend zonnetje, was het spel niet al te hoogstaand, maar wel spannend. In het eerste half uur was het voornamelijk STEVO dat ten aanval trok. Enkele kansen werden echter niet in doelpunten omgezet.

Dat deed RKHVV na die periode wel. De eerste beste kans uit een vrije trap was gelijk raak. Bij de eerste paal werd de bal in het doel verlengd. STEVO was gelijk van slag hierna, want RKVV had nu meer van het spel. Ook in het de tweede helft tot een kwartier voor tijd oogde RKHVV wat sterker.

Dat veranderde eerst toen Rens Arkink vanaf zorsquo;n 25 meter op doel schoot en zijn bal, toch wel iets onverwacht, over de keeper van RKHVV in het doel zag belanden. De gelijkmaker was bevrijdend voor STEVO 2. De mannen van trainer Alfons Kruiper bleken hierna voldoende inhoud te hebben om het winnende doelpunt te maken. Alleen die viel jammer genoeg niet meer.

Het kan nog alle kanten op volgende week in Huissen waar om 10:30 uur wordt afgetrapt. We wensen spelers en begeleiding veel succes toe.

Bron: Stevo Voetbal

Het weer

zondag 19 mei

19.5°

Ochtend 12.5°
Avond 16.8°
Nacht 14.3°
Min. 11.4°
Max. 21.1°

Zon op: 03:31 uur
Zon onder: 19:28 uur

Meer weer

Gebruikerslogin