Zondag 15 juni jaarvergadering STEVO jeugdafdeling

07-04-2014 om 02:00 uur

 

Het STEVO-jeugdbestuur nodigt de jeugdleiders en jeugdtrainers uit om de spelers van hun team te nomineren voor de sportman/vrouw verkiezing tijdens de jaarvergadering op zondag 15 juni om 10.00 uur in zaal Steggink.

Om genomineerd te kunnen worden voor sportman/vrouw van het jaar komen alle sporters in aanmerking.

Bij de voordracht van sportman / vrouw van het jaar komen niet alleen kampioenen in aanmerking maar ook sporters die een opmerkelijke prestatie of een bovenmatige inspanning hebben geleverd.

Per team mogen 2 kandidaten voor een nominatie worden aangemeld.

Tevens is het jeugdbestuur op zoek naar het sport-team van het seizoen 2013 -2014

Voor de nominatie sportploeg van het jaar komen in aanmerking alle teams van VV STEVO-jeugd die een belangrijke sportprestatie geleverd hebben of kampioen zijn geworden in hun klasse.

Binnen deze categorie is het belangrijk om duidelijk te motiveren wat het team het afgelopen jaar heeft meegemaakt of gepresteerd, waarom zij juist dit jaar in aanmerking komt voor deze prijs.

Een voordracht voor alle bovengenoemde nominaties dient vóór 1 mei 2014 door middel van het verkregen aanmeldingsformulier te gebeuren en vergezeld te zijn van een duidelijke en gedetailleerde motivatie. Dit naar jeugdbestuur@stevo.nl

Alle voordrachten die na de sluitingsdatum binnen komen worden NIET meer in behandeling genomen. De datum van verzending van de mail is hierbij bepalend.

Omdat niet alle mailadressen bekend zijn, is het verzoek van het jeugdbestuur om dit binnen het team te bespreken.

Bron: Stevo Voetbal

Het weer

zondag 21 april

9.3°

Ochtend 2.3°
Avond 7.6°
Nacht 3.9°
Min. 1.8°
Max. 9.8°

Zon op: 04:21 uur
Zon onder: 18:41 uur

Meer weer

Gebruikerslogin