STEVO kader sluit het seizoen af in een gezellige sfeer

21-06-2014 om 02:00 uur

Traditioneel houdt STEVO aan het einde van het seizoen een gezellige avond voor haar kader. Zorsquo;n 75 leden waren vrijdagavond in opperbeste stemming aanwezig in de STEVO-kantine. Voordat het samenzijn met een natje en droogje een aanvang nam, werd eerst nog een aktiviteit op poten gezet door de organisatie Mark Haverkort, Jan Tijink, Bent Kuipers en Marco Waaier.

Een voetbal golf-circuit was uitgezet op en rond de Peuverweide. En een vragenlijst stelde de hersens van de deelnemers nog meer op de proef. Het was uiteindelijk de groep van John Nijhuis die er met de eerste prijs er van door ging. Jeugdvoorzitter Erik Kottink sprak na de aktiviteit de aanwezigen toe en nam bij deze gelegenheid afscheid van enkele leiders.

Trainer Peter Voshaar van STEVO A1 kreeg een presentje overhandigd omdat hij onlangs vader werd. Na de officiele plichtplegingen werden de kaderleden voorzien van een lekkere hap en ook de Hollandse nieuwe ging er bij velen in als zoete koek. Al met al een geslaagde avond, die ongetwijfeld ook volgend seizoen een vervolg krijgt.

Klik hier  voor meer foto's

Bron: Stevo Voetbal

Het weer

zondag 23 juni

21.2°

Ochtend 13.4°
Avond 20.2°
Nacht 17.7°
Min. 11.8°
Max. 22.3°

Zon op: 03:11 uur
Zon onder: 19:59 uur

Meer weer

Gebruikerslogin