KNVB verhoogt contributie voor alle leden, STEVO moet volgen!

05-08-2014 om 02:00 uur

Na negen jaar gaat het toch gebeuren. De KNVB is gaat voor alle amateurvoetballers de contributie-afdrachten verhogen. Zowel voor pupillen, junioren en senioren.

Tijdens de algemene vergadering in Zeist werd besloten 2 euro per lid te verhogen. Volgens de bond is de verhoging nodig voor 'ínvesteringen om het voetbal te blijven ontwikkelen'. De verhoging moet per komend voetbalseizoen ingaan.

Verder heeft de landelijke amateurtak momenteel serieuze problemen; een structureel financieel tekort van ca. 4-5 miljoen, een bestuur wat nu gedwongen demissionair is en geen nieuw beleid kan ontwikkelen en verder nog ca. 50 FTE die ontslagen zijn of gaan worden. Een nieuw bestuursmodel zal geïntroduceerd worden (lijkend op betaald voetbal). Hoe men dit tekort gaat dekken is nog onbekend.

Vooreerst zullen wij als STEVO dan ook enkel de euro; 2,- per lid door belasten (weliswaar bovenop de eerdere verhoging conform de inflatiecijfers CBS van 0,93%).

De herziene contributiebedragen voor het seizoen 2014/2015 zijn conform onderstaande tabel. De contributie wordt geïnd in twee termijnen: september en februari.

Bron: Stevo Voetbal

Het weer

zondag 3 maart

14.3°

Ochtend 7.5°
Avond 11.4°
Nacht 8.0°
Min. 6.9°
Max. 14.6°

Zon op: 06:14 uur
Zon onder: 17:15 uur

Meer weer

Gebruikerslogin