Prima start STEVO op UD Tournament

07-08-2014 om 02:00 uur

 

STEVO heeft een prima start gemaakt op het UD Tournament in Weerselo. Trainer Peters Reekers zag zijn mannen tegen DSVD met 2-0 winnen en in de tweede wedstrijd tegen SDC rsquo;12 uit Denekamp werd het 0-0.

De uitslag tegen DSVD had voor STEVO hoger kunnen uitvallen. Doordat STEVO te gehaast speelde was de passing nogal eens onnauwkeurig en ogenschijnlijke simpele aanvallen werden daardoor onderbroken door DSVD. De Deurningers zelf kwamen soms wel aardig door, maar tot grote kansen leidde dit niet. STEVO kwam op links en rechts wel succesvol door. Maarten Gelhever wist over links Niels Wigger op maat aan te spelen en Roy Wigger deed dat vanaf rechts, waardoor de eindstand 2-0 in het voordeel van STEVO eindigde.

SDC rsquo;12 was een meer dan gelijkwaardige opponent. STEVO ontmoet SDC overigens al in de tweede wedstrijd voor de competitie thuis op de Peuverweide. De mannen van trainer Hans Bossink, die in eerste wedstrijd op het UD Tournament 2-0 verloren van Eilermark probeerden de STEVO verdediging met snelle uitvallen te verrassen.

Vooreerst lukte dat niet, totdat Numan Ulusoy zijn tegenstander onderuit haalde in de zestien meter. Keeper Roy Kreuwel stond weer goed te keepen en de harde inzet vanaf 11 meter werd succesvol gepareerd. STEVO had ook nog enkele goede kansen op een doelpunt, maar het treffen eindigde tenslotte zoals het begon 0-0. Zaterdag gaat STEVO opnieuw naar Weerselo om de resterende drie wedstrijden op het UD Tournament te spelen.

Om 16:00 uur speelt het tegen UD Weerselo, om 16:50 uur tegen Eilermark en om 17:40 uur tegen SVZW 2. Hierna worden de prijzen verdeeld.

 

Bron: Stevo Voetbal

Het weer

zondag 3 maart

14.4°

Ochtend 7.5°
Avond 11.4°
Nacht 8.0°
Min. 6.9°
Max. 14.7°

Zon op: 06:14 uur
Zon onder: 17:15 uur

Meer weer

Gebruikerslogin