Wisselende resultaten STEVO 1, 2 en 3

17-08-2014 om 02:00 uur

De bal rolt weer en de selectieteams STEVO 1, 2 en  3 kwamen dit weekeinde in actie. STEVO 1 oefende op de Peuverweide tegen Reutum 1. STEVO 2 speelde voor de beker tegen Luctor 2. STEVO 3 kwam ook voor de beker uit en wel tegen Suryoye Mediterraneo 2 uit Enschede. De resultaten van de drie genoemde elftallen waren wisselend.

STEVO 1 - Reutum 1  0-4

STEVO 1 moest met maar liefst 0-4 de meerdere erkennen in Reutum. Bij rust was de stand 0-2 in het voordeel van Reutum. in de tweede helft ging Reutum op de ingeslagen weg voort en prikte er nog twee in het doel van STEVO. Een klein excuus mag misschien heten, dat bij STEVO nogal wat spelers op het appel ontbraken door vakantie of een bezoek aan andere aktiviteit, maar dan nog is de uitslag tegen de vierde klasser te hoog uitgevallen. Trainer Peter Reekers heeft nog enkele weken om te sleutelen aan zijn elftal.

Dinsdagavond speelt STEVO in Wierden tegen Juventa de eerste bekerwedstrijd. De aanvang is om 19:00 uur.

STEVO 2 - Luctor 2  4-0

STEVO 2 speelde zondagmorgen in Geesteren al haar eerste bekerwedstrijd. Tegenstander was Luctor 2 uit Almelo. Ook STEVO 2 had personele problemen en er deden nogal wat invallers uit het derde elftal mee. Toch ging het niet verkeerd voor STEVO 2. Aan het eind stond een dik verdiende 4-0 overwinning op het scorebord.

Tom Lohuis brak de wedstrijd open met een fantastische goal en Rob Steggink was even daarna, nog voor rust, succesvol. Luctor kwam eigenlijk niet in het stuk voor in de eerste helft.

Dat spelbeeld zette zich ook na rust voort. STEVO kon door nog eens twee doelpunten van Tom Lohuis uitlopen naar een 4-0 overwinning. STEVO 2 speelt de volgende bekerwedstrijd volgende week zondag 24 augustus tegen Saasveldia 2 in Saasveld. De aanvang is nog een vraagteken.

FC Suryoye-Mediterraneo 2 - STEVO 3  4-4

STEVO 3 van trainer Thijs Masselink reisde zondagmorgen af naar Enschede om het daar op te nemen tegen FC Suryoye-Mediterraneo 2. STEVO 3 is dit seizoen versterkt met Rik Kokhuis en Rick Silderhuis. Beiden kwamen vorig seizoen nog uit voor STEVO 1. Het werd een doelpuntrijk treffen in Enschede met acht goals. Zowel STEVO als Suryoye Mediterraneo was vier keer succesvol. Voor STEVO scoorden Robert Hegeman, Mike Kroeze, Jorn Weerink en Danny Huzink.

Zondag 24 augustus speelt STEVO 3 thuis voor de beker tegen Rood Zwart 2 uit Delden. Aanvang 09:00 uur.