STEVO derde op UD Tournament in Weerselo

09-08-2014 om 02:00 uur

 

STEVO is derde geworden op het UD Tournament in Weerselo. SDC rsquo;12 uit Denekamp werd winnaar en Eilermark uit Enschede legde beslag op de tweede plaats. Topscorer van het toernooi werd Rik Damhuis van SDC rsquo;12 met 4 doelpunten.

Na de overwinning van donderdag op DSVD Deurningen en het gelijke spel tegen SDC rsquo;12 uit Denekamp wist STEVO zaterdagmiddag UD Weerselo met 3-0 te verslaan. Tegen Eilermark moest STEVO met 2-0 het onderspit delven en tegen SVZW 2 uit Wierden werd het 1-1.

UD Weerselo werd door STEVO drie keer verrast uit een vrije trap. Tom van Bentheim twee keer en Roy Wigger één keer waren de doelpuntenmakers hierbij.

De 2-0 nederlaag tegen Eilermark had STEVO een beetje aan zichzelf te wijten. Zonder Eilermark te kort te doen, had STEVO minimaal vier keer een goede kans op een doelpunt. Niels Wigger net voorlangs en net over en ook Rien Nieuwmeijer en Thijs Nieuwmeijer die zijn bal de paal zag schampen waren ongelukkig in de afwerking.

In het duel tegen SVZW 2 was duidelijk te zien dat de vermoeidheid STEVO meer en meer parten speelde. Trainer Peter Reekers wisselde veelvuldig en zag Mark Voshaar uit een penalty de 1-0 maken. Dit nadat Tom van Bentheim door de keeper van SVZW naar de grond werd gehaald.

SVZW kwam op gelijke hoogte doordat keeper Roy Kreuwel ver uit kwam en hierbij verrast werd door de Wierdenaren.STEVO had de winnende nog wel op de voet nadat Tom van Bentheim alleen voor de keeper verscheen, maar zijn inzet trof geen doel.

STEVO kan ondanks de derde plaats tevreden terug kijken op het toernooi. Trainer Peter Reekers heeft ongetwijfeld een goede indruk gekregen van de spelers waarmee hij het straks in het KNVB bekertoernooi  en de competitie moet doen.

Op de foto Roy Damhuis met de beker voor de behaalde derde plaats op het toernooi.

Bron: Stevo Voetbal

Het weer

zondag 5 mei

14.8°

Ochtend 9.1°
Avond 15.4°
Nacht 10.6°
Min. 9.1°
Max. 15.6°

Zon op: 03:53 uur
Zon onder: 19:05 uur

Meer weer

Gebruikerslogin