3-1 Bekerverlies voor STEVO tegen Juventa

19-08-2014 om 02:00 uur

STEVO heeft het eerste bekerduel tegen Juventa uit Wierden met 3-1 verloren. Bij rust was de stand 1-1. Na de thee wist Juventa nog twee keer het net te vinden.

STEVO en derde klasser Juventa waren over het algemeen goed aan elkaar gewaagd in de wedstrijd. Het elftal van trainer Peter Reekers was wel de meer meer aanvallende ploeg. Juventa gokte veelal op de counter en deed dat niet verkeerd. In de 25e minuut werd keeper Roy Kreuwel voor de eerste keer verrast 1-0.

Tom van Bentheim deed in de 36e minuut wat terug.Vanaf rechts, zo'n 20 mtr van de goal, verschalkte de STEVO-spits met zijn linkervoet de keeper van Juventa in de linkerbovenhoek. Met de 1-1 gingen beide ploegen ook de rust in.

STEVO, nog steeds niet compleet door vakantie van sommige spelers, speelde in de tweede helft veelvuldig op de aanval maar de juiste afwerking ontbrak. De bal ging nogal eens huizenhoog over het doel over in plaats van erin.

Juventa counterde STEVO goed uit en in de 51e en 87e minuut scoorde het nog eens twee keer.

Tom van Bentheim prikte vlak voor tijd de bal op de kruising. Tevens het laatste wapenfeit voor STEVO.

De volgende bekerwedstrijd is dinsdag 26 augstus in Geesteren op de Peuverweide. Tegenstander is dan ASV '57 uit Aadorp. De aanvang van het treffen is 18:45 uur.