Pascal Semmekrot lid van verdienste bij opening nieuw kleedgebouw.

13-09-2014 om 02:00 uur

Pascal Semmekrot is door STEVO voorzitter Henk Martens tijdens de opening van het nieuwe kleedgebouw benoemd tot lid van verdienste. Zeer terecht zo vonden alle aanwezigen, gelet op het luide applaus dat Pascal ten deel viel. Pascal was van begin tot eind nauw betrokken bij de werkzaamheden van de nieuwe kleedaccomodatie.

 

Renz Haverkort, STEVO´s jongste lid en Jan Kokhuis als oud bestuurslid lid mochten de officiele openings-handeling verrichten, middels het doorknippen van een rood/geel lint.

 

 

 

 

 

De STEVO voorzitter was in zijn toespraak trots op de vele vrijwilligers bij STEVO die het mede mogelijk hebben gemaakt wat gerealiseerd is in een kort tijdsbestek.

Met name Henk Oude Avenhuis, het spin in de web tussen aannemers, de vrijwilligers en bouwkundig Buro Meinders werd, zeer terecht, apart genoemd. Dat gold eveneens voor de leden van de bouwcommissie.

Verder dank van de preses aan aannemersbedrijf Kuipers, Installatiebedrijf Meinders, Schildersbedrijf Raymond Hemmer, Kamphuis Sloopbedrijf en Asbestsanering, Bouwkundig Buro Erwin Meinders en Minkjan Bestratingen voor het prima werk wat geleverd is.

Maar zoals gezegd, was er één vrijwilliger wel zeer opgevallen tijdens de nieuwbouw werkzaamheden. Henk Martens: "Ik wil toch een naam noemen van een vrijwilliger en velen hebben mij al op hem gewezen alhoewel hij natuurlijk ook door het bestuur wel was opgevallen. Hij heeft er alle recht op dat hij genoemd wordt . Niet alleen vanwege deze nieuwbouw maar ook in andere projecten van STEVO zoals het kunstgrasveld waar hij veel heeft gepresteerd en omdat hij dit al jaren doet, het verrichten van allerlei hand- en spandiensten. Daarom heeft het STEVO-bestuur gemeend haar waardering te moeten uitspreken door hem te benoemen tot lid van verdienste en die persoon is Pascal Semmekrot. Ik hoef niet te vragen of hij aanwezig is, want hij is er gewoon altijd". Pascal kreeg een prachtig aandenken uitgereikt van de STEVO-voorzitter en dat deed hem zichtbaar iets.

Henk Martens deed ook nog even verslag van de prachtige kleedaccomodatie waarover STEVO nu beschikt.

"Wat we nu hebben bereikt met deze kleedkamers is een prachtige uitbreiding en modernisering aangepast aan de nieuwe regels zoals duurzaamheid. Extra ruimte voor de verzorging en fysiotherapie. Ruimte voor onze VUT ploeg. U kunt het dadelijk allemaal bezichtigen. Deze ruimte is van alle leden en de leden zijn ook verantwoordelijk voor het gebruik hiervan. Ik ben ervan overtuigd dat de leden ook hun verantwoordelijkheid kennen en ook anderen erop zullen wijzen dat deze ruimte behandeld moet worden als was het je eigen huis."

Nadat de officiele handelingen verricht waren kon éénieder de nieuwe kleedaccomodatie persoonlijk in ogenschouw nemen waar vanzelfsprekend veel gebruik van werd gemaakt.

De feestelijkheden na de opening werden voortgezet met een gezellig samenzijn en een barbecue. Grolsch, Heisterkamp dranken en Slagerij Hemmer zorgden ervoor dat drankjes en hapjes tegen een gereduceerd tarief konden worden aangeboden.

Tussen de bedrijven door werd ook even nog meegedeeld dat Schildersbedrijf Hemmer in het nieuwe seizoen tot de co-sponsors van STEVO behoort, samen met Combi Glas en Café Zaal Steggink. Binnenkort zal schildersbedrijf Hemmer op het shirt prijken van het eerste elftal. Als co-sponsor werd afscheid genomen van Garage Haarhuis. Wel blijft Garage Haarhuis STEVO steunen.

Voordat de opening plaatsvond had de STEVO-jeugd al volop meegedaan aan de aktiviteit penaltybokaal en latje-prik. De winnaars werden in het zonnetje gezet door Jeugdvoorzitter Erik Korttink.

Leon Oosterik reikte de prijzen uit van de WK poule 2014. De nummers 1 tot en met 3 kregen een leuke cheque overhandigd. Ronnie Willighuis, Stefan Asveld en Roy Busscher waren de gelukkigen. De overige winnaars kregen ook allen hun prijs uitgereikt.

Tegen de klok van twaalven werd het rustiger op de Peuverweide en is een nieuw hoofdstuk toegevoegd aan het wel en wee van de voetbalvereniging STEVO.

Foto's van de aktiviteiten en opening klik hier 

Bron: Stevo Voetbal

Het weer

donderdag 2 mei

22.2°

Ochtend 15.0°
Avond 21.3°
Nacht 15.5°
Min. 15.0°
Max. 23.7°

Zon op: 03:59 uur
Zon onder: 19:00 uur

Meer weer

Gebruikerslogin