STEVO A1 opnieuw tot winst. 4-2 tegen ASC ’62

14-09-2014 om 02:00 uur

STEVO A1 heeft ook haar tweede wedstrijd gewonnen. In Geesteren werd het 4-2 tegen ASC '62 A1 voor het elftal van trainer Peter Voshaar.

Aanvankelijk zag het er in de eerste helft niet naar uit, dat STEVO A1 een al te moeilijk middagje tegemoet zou gaan. Justin Oude Booijnk mistte eerst een grote kans en maakte daarna zijn fout goed door de 1-0 binnen te schieten. ASC had toen ook al een goede kans onbenut gelaten. Na een prachtige aanval over rechts van STEVO was het Ivar Harmelink die 2-0 maakte. Niet lang daarna kopte Thomas Steggink uit een corner van Wout Gehring de 3-0 achter de keeper van ASC rsquo;62.

De Dalfsenaren deden voor rust nog iets terug en de kleedkamers werd met een 3-1 stand opgezocht.

Na de onderbreking was het veelal ASC dat de lakens uitdeelde. Menigkeer kwam STEVO A1 door gemakzucht goed weg.

Het was dan ook niet verkeerd, dat Roel van de Bulk een prima ingeving had en iederéén en alles eruit sprintte om vervolgens prachtig de 4-1 te maken. ASC gaf zich nog steeds niet gewonnen, maar verder dan 4-2 kwamen de mannen uit Dalfsen niet.