STEVO A1 fors met 1-5 onderuit tegen Bergentheim A1

20-09-2014 om 02:00 uur

STEVO A1 ging zaterdagmiddag fors met 1-5 onderuit tegen Bergentheim A1. Wie bij rust had gezegd dat STEVO met 1-5 ging verliezen deze middag zou voor gek zijn verklaard. Bij rust had STEVO A1 ook zomaar met 5-1 kunnen voorstaan als het met de kansen nauwkeurig was omgesprongen. Bergentheim kwam maar sporadisch voor de goal van keeper Jelle Beernink in de eerste helft.

Wel kwam het onverwacht op 0-1 in de 21e minuut. Thomas Steggink zette in de 35e minuut de beide partijen weer op gelijke hoogte na een goede steekpass van Bas Paus. Die stand bleef tot aan de rust gehandhaafd maar had dus duidelijk een voorsprong voor STEVO moeten zijn. In de beginfase van de tweede helft was te zien dat de thee Bergentheim beter had gesmaakt dan STEVO.

De mannen van trainer Peter Voshaar waren onherkenbaar en Bergentheim was nu wel bij de les. Wat bij STEVO maar fout kon gaan ging ook fout. Passes kwamen niet meer aan en verdedigend stond het ook niet zeker.

Wisselingen in de laatste linie brachten ook geen succes. Bergentheim wist niet wat het overkwam in de tweede helft en profiteerde optimaal. Maar liefst vier keer moest Jelle Beernink nog de bal uit het net vissen en STEVO kon daar niks tegenover zetten.

Het was maar beter ook dat de scheidsrechter in de 90e minuut voor het laatst op zjn fluitje blies. STEVO A1 heeft nu 6 punten uit drie wedstrijden en moet dit treffen snel vergeten en het vizier alweer richten op de volgende tegenstander Gramsbergen.

Bron: Stevo Voetbal