STEVO en KOSC in evenwicht 0-0

21-09-2014 om 02:00 uur

STEVO en KOSC speelden zondag in een aantrekkelijk duel 0-0 in Ootmarsum. Geen goals dus, maar wel een vermakelijk schouwspel voor het publiek. STEVO had in de eerste helft een overwicht op KOSC. In de tweede helft golfde het duel op en neer en waren beide elftallen aan elkaar gewaagd.

STEVO verzuimde in het treffen tot twee keer toe om een honderd procent kans te benutten. In de eerste helft had Roy Wigger vrije doorgang op de keeper, maar strandde in het zicht van de haven op de sluitpost. In de tweede helft een zelfde soort situatie voor Niels Wigger. De STEVO-spits verscheen in de 80e minuut alleen voor de doelman van KOSC. Ook Niels kon de keeper niet passeren.

Hoewel het voor STEVO bij dit ene punt bleef in dit duel, mag het toch veel vertrouwen hieruit putten voor de wedstrijd tegen Wijhe rsquo;92, komende zondag in Geesteren. Het elftal zit goed in elkaar en als STEVO van blessures verstoken blijft kan de beloning voor het aanvallende spel, wat het tot nu toe laat zien, niet uitblijven.

Met Wijhe wil het nog niet echt vlotten deze competitie. Tegen Helios werd met 4-1 verloren en tegen Lemelerveld was er een 1-1 gelijkspel. Dat 1-1 gelijkspel was er zondagmiddag ook tegen Overwetering. STEVO heeft twee punten meer dan Wijhe. Het duel in Geesteren begint zondag om 14:00 uur.