STEVO zondag gastheer van Wijhe ’92

23-09-2014 om 02:00 uur

STEVO is zondag gastheer van Wijhe rsquo;92. De Wijhenaren zijn moeizaam gestart deze competitie. Twee gelijke spelen en één nederlaag is het resultaat tot nog toe.

STEVO heeft twee punten meer en lijkt met de week beter ingespeeld te raken. Belangrijk is nu dat het elftal van trainer Peter Reekers gevrijwaard blijft van blessures. Vorig seizoen werd Wijhe in de eerste wedstrijd met 0-1 verslagen. Maarten Gelhever was in de eerste helft succesvol met zijn chocolade been . STEVO was die fase ook de betere ploeg en de voorsprong was verdiend. Hoe anders was het spelverloop in de tweede helft waarin Wijhe oppermachtig was, maar niet in staat bleek te scoren. Met pijn en moeite werd de 0-1 in Wijhe door STEVO over de streep getrokken.

In Geesteren won STEVO met 2-0 van Wijhe. STEVO pakt door deze overwinning de achtste plaats van Wijhe op de ranglijst af. Twee keer winst dus op Wijhe in het vorig seizoen.

Aan die mooie resultaten wil STEVO zondag ongetwijfeld een vervolg geven. De aanvang is om 14:00 uur op de Peuverweide.