STEVO zondag tegen Suryoye Mediterraneo in Enschede

30-09-2014 om 02:00 uur

STEVO 1 reist zondagmiddag af naar Enschede om het daar op te nemen tegen FC Suryoye Mediterraneo. Een grote onbekende voor STEVO tot nog toe.

Voetbalvereniging S.V. Mediterraneo is op 1 mei 1965 opgericht door immigranten van (vooral) Italiaanse afkomst. De club werd daarmee één van de eerste 'buitenlandse' sportverenigingen met Koninklijke goedkeuring in Nederland. Al snel na de oprichting stroomden de verschillende culturen binnen bij de club. Het ledenbestand omvat inmiddels meerdere nationaliteiten.

Italianen, Spanjaarden, Suryoye, Marokkanen, Turken, en natuurlijk Nederlanders, allemaal trekken ze bij FC Suryoye/Mediterraneo goed met elkaar op.

De laatste jaren is FC Suryoye Mediterraneo opgestoomd naar de tweede klasse en onderstreept daarmee haar ambities.

Het treffen tussen FC Suryoye en STEVO zal ongetwijfeld een boeiend schouwspel worden. Na twee gelijke spelen op rij, wordt het voor STEVO weer eens tijd dat het drie punten aan haar totaal toevoegt.

FC Suryoye heeft alle vier de wedstrijden tot nog toe gelijk gespeeld.

Overwetering, Helios, Lemelerveld en PH leverden in totaal 4 punten op voor het elftal van trainer David de Boer.

Bij winst kan Suryoye het elftal van trainer Peter Reekers op de ranglijst passeren. Met een goede instelling hoeft STEVO niet onder te doen voor de Enschedeers.

Om 14:00 wordt er afgetrapt op sportpark Wesselerbrink-Midden.

Bron: Stevo Voetbal

Het weer

maandag 29 april

16.1°

Ochtend 9.6°
Avond 16.6°
Nacht 13.6°
Min. 7.4°
Max. 17.8°

Zon op: 04:05 uur
Zon onder: 18:55 uur

Meer weer

Gebruikerslogin