STEVO wint ook van Lemelerveld

12-10-2014 om 02:00 uur

STEVO blijft ongeslagen en weet ook Lemelerveld aan de zegekar te spannen. Op de Peuverweide te Geesteren prijkte na 90 minuten een 1-0 eindstand op het scorebord.

STEVO trad aan in dezelfde formatie als de 11 spelers die afgelopen week van Suryoye Mediterraneo wisten te winnen. STEVO begon de eerste helft voorzichtig vanuit een gesloten defensief geheel. Wel wist de ploeg van Peter Reekers twee keer gevaarlijk te worden voor de goal van Lemelerveld, maar Niels Wigger en Ingmar Reinerink wisten het doel net niet te vinden.

STEVO had de eerste helft moeite om de voorste linies in stelling te brengen. De weinige momenten dat dit wel gebeurde waren wel gelijk gevaarlijk. Na goed doorgaan van Roy Wigger in de 36ste minuut werd een schot van de goed meegekomen Niels Wigger gekeerd door keeper Rik Ramaker.

Veel verder dan een goede kans voor Lemelerveld in de 45ste minuut kwamen de Salanders niet.

Vanaf de tweede helft hervonden de mannen uit Geesteren zich weer en werd er bij vlagen bijzonder goed gevoetbald. Dit resulteerde in een aantal goede mogelijkheden. Via rechts kwam STEVO met Roy Wigger een aantal keren goed door, maar faalde men jammerlijk in de afwerking. Ingmar Reinerink kopte de bal, na een prima voorzet van Stijn Harmelink, op de paal en ook vanaf de linkerkant wist Maarten Gelhever vaak voor gevaar te zorgen.

De STEVO supporters moesten wachten tot de 81ste minuut. Vanuit een corner, perfect aangesneden door Thijs Nieuwmeijer, was het Niels Wigger die keihard binnenkopte en zorgde voor de 1-0 eindstand.

De sluitpost van STEVO, Roy Kreuwel, keerde met een prachtige reflex in de laatste minuten van de wedstrijd nog een kans van Lemelerveld. Maar de verdiende 0 achterin bleef op het scorebord.

Met deze overwinning nestelt STEVO zich binnen de top 4 van het klassement. Wederom bleek de Peuverweide voor de tegenstanders dit jaar een onneembare vesting.