SVGT-Kids toernooi bij STEVO op woensdag 22 oktober

30-09-2014 om 02:00 uur

Beste ouder/verzorger,

Na het overweldigende succes van de eerste editie, met meer dan 300 deelnemende kinderen, kon een tweede editie niet uitblijven. Daarom organiseert de SV Gemeente Tubbergen, in samenwerking met STEVO, de tweede editie van het SVGT-Kids toernooi. Door middel van deze brief nodigen we uw kind uit om deel te nemen aan het toernooi.

De SV Gemeente Tubbergen is de officiële FC Twente supportersvereniging voor alle inwoners van de gemeente Tubbergen. De vereniging telt bijna 400 leden en blijft groeien. De vereniging organiseert tal van activiteiten voor jong en oud. Door middel van het voetbaltoernooi willen we de kinderen op een sportieve manier in aanraking brengen met FC Twente.

Het SVGT-Kids toernooi zal plaatsvinden op woensdag 22 oktober 2014 op de velden van STEVO, te Geesteren. Het toernooi vangt aan om 14.00 uur en zal duren tot ongeveer 18.00 uur. Tijdens deze dag zal er wederom worden gestreden om de verschillende bekers en de SVGT (penalty)wisselbokaal. Verder zullen er speelplekken aanwezig zijn waardoor de kinderen zich op deze dag niet hoeven te vervelen.

Het SVGT-Kids toernooi is een 7 tegen 7 toernooi waarbij de verschillende basisscholen uit de gemeente tegen elkaar zullen voetballen. Er zal worden gespeeld in 2 leeftijdscategorieën (7-9 en 10-12 jaar) Een team bestaat uit minimaal 8 spelers en 1 begeleider. Teams zijn geheel willekeurig dus uw zoon/dochter kan zich samen met zijn/haar vriendjes of vriendinnetjes opgeven.

Nieuw: Dit jaar is er een aparte meisjescategorie. Afhankelijk van de opgave hierin kijken we of we hierin ook 2 leeftijdscategorieën kunnen vormen (anders 1). Gemengde teams zullen bij de jongens worden ingedeeld.

Opgeven: Inschrijven is mogelijk tot 10 oktober 2014 en is geheel kosteloos. Inschrijven kan dit jaar alleen door een e-mail te sturen naar activiteiten@svgt.nl (nieuw e-mailadres). De begeleider ontvangt dan verder instructies per mail. In die mail dient u de volgende gegevens te vermelden:

Teamnaam

School

Aantal spelers

Namen van alle spelers

Leeftijden van alle spelers

Jongens, meisjes of gemengd team

Naam begeleider

E-mailadres begeleider

We hopen jullie allemaal te zien op woensdag 22 oktober!

 

Met vriendelijke groet,

Activiteitencommissie SV Gemeente Tubbergen

Bron: Stevo Voetbal

Het weer

maandag 29 april

16.5°

Ochtend 8.8°
Avond 17.2°
Nacht 13.4°
Min. 7.7°
Max. 17.9°

Zon op: 04:05 uur
Zon onder: 18:55 uur

Meer weer

Gebruikerslogin