Drie punten voor STEVO A1 en STEVO B1

25-10-2014 om 02:00 uur

STEVO A1 en STEVO B1 speelden zaterdagmiddag gelijktijdig hun thuiswedstrijd op de Peuverweide. STEVO A1 deed dat tegen de nummer drie van onderen Juventa A1 en STEVO B1 trad op het kunstgrasveld aan tegen ON B2 uit Almelo. Deze laatste beide teams waren nog ongeslagen tot vanmiddag aan toe. STEVO B1 had aan één doelpunt genoeg om de volle winst binnen te halen. STEVO A1 wist Juventa A1 met grote cijfers, 6-0, te verslaan.

STEVO A1 leidde bij rust al soeverein met 4-0, door goals van Justin Oude Booijink, Thomas Steggink, Stan Nijhuis en Stijn de Roy van Zuidewijn. In de tweede helft probeerde Juventa nog wel om de stand een draaglijker aanzien te geven, maar uiteindelijk was het STEVO A1 dat de score nog verder wist op te voeren. Roel van de Bulk en Stan Nijhuis zorgen voor de vijf en zes nul. Door de overwinning staat STEVO A1 weer stevig in de middenmmoot.

STEVO B1 en ON B2 maakten er een leuk potje van in Geesteren. Het was dan ook niet zomaar een wedstrijd. De koppositie was namelijk in het geding. Voetballend deden beide ploegen weinig voor elkaar onder. Voor STEVO B1 was het niet verkeerd dat ze in de eerste helft op een 1-0 voorsprong kwamen. Remon Collije was verantwoordelijk voor de treffer van STEVO.

Hierna had scheidsrechter Theo Haarhuis bij tijd en wijle de handen vol aan het duel. ON schuwde hardheid niet en af en toe liet STEVO zich ook niet onbetuigd. Vlak voor tijd werd een goal van ON terecht afgekeurd wegens buitenspel. Begrijpelijk is er altijd commotie bij de scorende partij wanneer de scheids het advies van de grens opvolgt. Gelukkig zegevierde het gezonde verstand bij ON en kon het treffen normale doorgang vinden. STEVO B1 wist in de resterend tijd de 1-0 vast te houden, waardoor  ON B2 de eerste punten verspeelde in deze competitie.

 

Bron: Stevo Voetbal

Het weer

zondag 28 april

17.0°

Ochtend 12.0°
Avond 13.9°
Nacht 10.1°
Min. 10.1°
Max. 17.1°

Zon op: 04:07 uur
Zon onder: 18:53 uur

Meer weer

Gebruikerslogin