STEVO zondag naar Helios Deventer

21-10-2014 om 02:00 uur

STEVO gaat zondag in Deventer proberen Helios te verslaan. Geen gemakkelijke opgave omdat Helios de nummer twee op de ranglijst is en nog niet verloren heeft. Drie keer winst en drie keer een gelijkspel was het resultaat tot nog toe.

Afgelopen zondag won Helios voor de beker met 1-4 van RDC FC uit Deventer. Het elftal van Helios wordt getraind door Marco Waslander, ooit voetballer bij Heracles Almelo, evenals Peter Reekers onze trainer. In het wedstrijdverslag van zondag lezen we "Helios begon zoals alle wedstrijden in de 2e klasse en zette direct de tegenstander onder druk." Met die wetenschap is het goed voor STEVO om zich daar op in te stellen.

In de competitie heeft Helios heeft één punt meer als STEVO. Als de goede nummer vier hoeft STEVO echter geen angst te hebben voor de Deventernaren. STEVO presteert dit seizoen naar behoren en trainer Peter Reekers heeft de zaak aardig op de rit. Bij winst kan STEVO zondag heel goede zaken doen. Voorzichtig mengt het zich dan in de strijd om de bovenste plaats.

De wedstrijd Helios tegen STEVO begint om 14:00 uur in Deventer.

Bron: Stevo Voetbal

Het weer

zaterdag 27 april

12.4°

Ochtend 7.4°
Avond 13.2°
Nacht 11.6°
Min. 6.5°
Max. 15.4°

Zon op: 04:09 uur
Zon onder: 18:51 uur

Meer weer

Gebruikerslogin