STEVO ontvangt zondag Overwetering thuis.

28-10-2014 om 01:00 uur

Vier punten is het verschil tussen STEVO en de tegenstander van zondag Overwetering. STEVO zag zijn voorsprong slinken op Overwetering door het gelijke spel afgelopen zondag tegen Helios en de knappe 3-0 winst daar tegenover van Overwetering op PH Almelo. Zaak dus voor STEVO om zondag op de Peuverweide de afstand weer wat groter te maken.

Overwetering had een moeizame start deze competitie en kon de punten tegen PH heel goed gebruiken. Met acht uit zeven is het nu weer een goede middenmoter. De opgaande lijn van zondag wil het ongetwijfeld ook doortrekken tegen STEVO.

Van de wedstrijden in het voorgaande seizoen weten we nog dat STEVO thuis in de laatste minuut een gelijkspel moest toestaan tegen Overwetering. Uit werd door STEVO na een 2-0 achterstand een spectaculaire 2-3 overwinning behaald en dat met 10 man. Op karakter vocht STEVO zich toen langszij. STEVO was toen na een moeizame start bezig aan een mooie reeks, die eigenlijk nog steeds aanhoudt.

Vandaar ook de mooie vierde plaats op de ranglijst nu. Die plek wil het zondag ongetwijfeld graag behouden. Met de wetenschap dat de Peuverweide een bijna onneembare vesting is voor tegenstanders, vertrouwen we erop dat STEVO ook tegen Overwetering de volle drie punten in huis houdt. Om 14:00 uur begint het treffen.

Bron: Stevo Voetbal

Het weer

zondag 28 april

17.0°

Ochtend 12.5°
Avond 13.9°
Nacht 10.1°
Min. 10.1°
Max. 17.1°

Zon op: 04:07 uur
Zon onder: 18:53 uur

Meer weer

Gebruikerslogin