Stevo F-4 geeft rode lantaarn over aan Zenderen F-2.

09-11-2014 om 01:00 uur

(Door Edy Leus) - Na een moeizame start van de competitie heeft STEVO F-4 de eerste overwinning te pakken. Afgelopen zaterdag werd Zenderen Vooruit F-2 met 4-0 de bietenbrug opgestuurd en werd hierdoor tevens afscheid genomen van de laatste plaats.

Zaterdagmorgen om 09.15 uur stond het hele team inclusief leiders en enkele supporters met strakke gezichten klaar voor vertrek naar Zenderen in de wetenschap dat met een overwinning eindelijk afscheid kon worden genomen van de hatelijke laatste plaats. Na een peptalk van enkele minuten in de kleedkamer werd met rechte rug en borst vooruit het hoofdveld van Zenderen betreden en stond STEVO F-2 eigenlijk al met 1-0 voor. Tijdens de warming up werden alle spelers nogmaals op scherp gezet door de leiders en bij de aftrap leek het erop dat STEVO F-4 er klaar voor was.

Om 10.00 uur werd er afgetrapt en de eerste schermutselingen waren helaas voor de goal van STEVO. Na een rommelige start begon STEVO beter in zijn spel te komen en uit het niets maakte Boaz Masselink plotseling de 1-0. Hierna kreeg ZV een gigantische kans op de gelijkmaker, maar onze eigen ldquo;Mightyrdquo; Maik Westerhof redde zeer bekwaam en zo werd de rust met 1-0 gehaald.

In de rust werd door de leiders nog even de puntjes op de ldquo;irdquo; gezet en vol vertrouwen werd begonnen aan de 2e helft. Direct na de pauze nam STEVO het initiatief en scoorde Riemer Leus vrij snel de 2-0 en het leek of hiermee een last van de schouders van STEVO af viel. Er werd nu frank en vrij gespeeld en ZV werd met de rug tegen de muur gezet. Boaz Masselink zorgde met zijn 2de treffer van de morgen voor de verdiende 3-0 en Jan Wesselink zorgde voor het slotakkoord met de 4-0. Na de wedstrijd werd er feest gevierd en gingen de felicitaties ook naar het verdedigingsblok van F-4 bestaande uit Chiel Lansink, Daan Meinders en Gijs Peulken. Ook het wervelende middenveld onder aanvoering van Mats Haarhuis en Roel Hutten werd tegen de borst gedrukt en Teun Kreuwel die vanwege diploma zwemmen afwezig was werd direct via de mobiele App op de hoogte gebracht. In de kantine werd getrakteerd door de leiders en tevreden werd de terugreis naar Geesteren aanvaard.

Hopelijk heeft STEVO F-4 nu het licht gezien en wordt aanstaande zaterdag PH F-5 ook aan de zegekar gebonden. Jongens proficiat en veel succes de komende tijd.

Bron: Stevo Voetbal

Het weer

donderdag 9 mei

18.3°

Ochtend 8.4°
Avond 16.1°
Nacht 11.7°
Min. 7.9°
Max. 18.7°

Zon op: 03:46 uur
Zon onder: 19:12 uur

Meer weer

Gebruikerslogin