STEVO speelt zondag de derby tegen PH Almelo.

05-11-2014 om 01:00 uur

STEVO neemt het zondagmiddag in Almelo op tegen PH. PH heeft het moeilijk dit seizoen. Niet verwacht staan ze onder de middenmoot op de ranglijst. Een schril contrast met vorig jaar toen PH lang mee deed om de bovenste plaats.

Ongetwijfeld zal het tij keren dit seizoen voor trainer Mark Bolink en zijn mannen maar dan graag na de wedstrijd van zondag tegen STEVO. In Geesteren kijken ze een stuk vrolijker dan in Almelo. Trainer Peter Reekers kan een tevreden man zijn met de mooie vierde plek van STEVO op de ranglijst. Het voetbal is nog niet altijd even goed, we denken dan aan zondag tegen Overwetering, maar de punten worden wel binnengehaald. Tegen PH is het nu zaak om de vierde plek vast te houden.

Vorig seizoen speelde STEVO ijzersterk in de uitwedstrijd tegen PH. Het won toen met 3-5. Een goed resultaat moet ook nu tot de mogelijkheden behoren.

Omdat de afstand tussen Geesteren en Almelo geen struikelblok hoeft te zijn om deze wedstrijd te bezoeken, is het voor de STEVO-supporters een mooie gelegenheid om het elftal van trainer Peter Reekers massaal te ondersteunen in deze ongetwijfeld spannende derby, waarvan de aanvang om 14:00 uur is.

Bron: Stevo Voetbal

Het weer

donderdag 9 mei

17.4°

Ochtend 11.5°
Avond 16.3°
Nacht 11.6°
Min. 9.2°
Max. 18.7°

Zon op: 03:46 uur
Zon onder: 19:12 uur

Meer weer

Gebruikerslogin