STEVO 2 niet opgewassen tegen TVC 28 2.

09-11-2014 om 01:00 uur

STEVO 2 was zondagmorgen niet opgewassen tegen TVC rsquo;28 2 uit Tubbergen. De Tubbergenaren lieten de bal beter rond gaan en wonnen verdiend met 1-3. De eerste mogelijkheden in de wedstrijd waren voor STEVO na enkele minuten. Sander Lohuis had daarbij de meeste kans op een doelpunt. In plaats van de bal uit een toegekende corner op doel te koppen probeerde hij met de voet het leer achter de TVC goalie te werken. Dat ging totaal verkeerd en het was ook meteen zorsquo;n beetje het laatste wapenfeit van STEVO 2 in de eerste helft.

TVC liet de bal beter rondgaan en bij STEVO was er totaal geen rust in de ploeg. TVC kwam in de 26e minuut op een 0-1 voorsprong doordat Mike Freriksen de bal niet onder controle kreeg bij een afstandsschot. Weliswaar kon hij de bal in eerste instantie keren maar deze belandde precies voor de voeten van een TVC speler, die weinig moeite had om de 0-1 te maken. Met deze stand gingen beide ploegen ook de rust in.

In de tweede helft in het begin een zelfde spelbeeld als in de eerste vijfenveertig minuten. TVC voetbalde beter en STEVO probeerde met veel inzet gelijkwaardig te blijven. Pech had STEVO in de 55e minuut toen Bart Lohuis uit een corner de bal ongelukkig vanaf zijn eigen voet in in doel zag gaan. Met de 0-2 achterstand leek de wedstrijd gelopen.

Trainer Alfons Kruiper wisselde zijn complete middenveld en zowaar kon STEVO nu wat meer druk geven op het doel van TVC. De aansluitingstreffer kwam voort uit een mooie combinatie. Niek Korte kon het laatste zetje aan de bal geven.

Er was weer een beetje hoop bij STEVO op minimaal een gelijkspel. Die hoop vervloog toen TVC opnieuw scoorde. Vanaf de achterlijn werd de bal voor doel gebracht en bij de tweede paal verdween de bal in het dak van doel.

De 1-3 voor TVC bleef tot aan de 90 minuten op de borden staan en was volkomen verdiend.