STEVO 2 kansloos onderuit met 0-4 tegen Achilles ’29 2

23-11-2014 om 01:00 uur

STEVO 2 was zondagmorgen niet opgewassen tegen Achilles rsquo;29 2 uit Groesbeek. Op de Peuverweide werd het 0-4 voor de Gelderlanders. Het eerste kwartier leek nog dat STEVO aardig mee kon, maar allengs was Achilles STEVO te machtig.

In de eerste helft noteren we slechts één mogelijkheid voor STEVO. Stef Arkink had pech dat hij de bal niet de goede richting richting kon geven uit een voorzet van Sander Lohuis. Achilles rsquo;29 kwam in de 12e minuut op 0-1 uit een corner. Tussen twee man van STEVO in werd de bal uitstekend binnengekopt. In de 33e minuut werd het 0-2 toen de verdediging van STEVO simpel werd uitgespeeld.

Ook in de tweede helft kon STEVO geen potten breken. Trainer Alfons Kruiper paste nog wel de nodige wissels toe, maar tot resultaat leidde dit niet. Alleen Niek van Bentheim had vlak voor tijd de kans om tegen te scoren. Vrij voor de keeper wist Niek de bal niet in het net te leggen. Daarvoor had Achilles rsquo;29 de stand al opgevoerd naar 0-4.

STEVO 2 moet blijven hopen op betere tijden, al wordt de stand op de ranglijst met de week meer uitzichtloos.